Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 8 martie 2021. Chelsea – Everton și Inter – Atalanta ne aduc aproape 300 de lei

07.03.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 8 martie 2021 Chelsea  Everton si Inter  Atalanta ne aduc aproape 300 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, luni, 8 martie 2021. Un meci din Premier League și unul din Serie A, o cotă totală de 2,89 oferită de  Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de aproape 300 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Prima partidă care ne interesează este din Anglia și se joacă de la 20:00, la Londra, între echipa locală Chelsea și una dintre candidatele la un loc de Champions League, Everton.

ADVERTISEMENT

A doua variantă vine din Italia, acolo unde se joacă la două capete: Inter vânează titlul, Atalanta un loc de Liga Campionilor. Inter are avantaj în clasamentul Serie A și nu-și permite un insucces, acasă, însă Atalanta este la fel de ofensivă, cu 60 de goluri marcate în campionat, două mai puține decât Inter. Meciul este programat pe Giuseppe Meazza, de la ora 21:45.

Biletul zilei la pariuri, luni, 8 martie 2021. Cotă de 1,80 pentru ”gol marcat de oaspeți” în Chelsea – Everton

Chelsea este o veritabilă fortăreață pe Samford Bridge, în ultimele 10 etape doar Manchester City reușind să marcheze mai mult de un gol pe terenul londonezilor. Însă, sezonul foarte bun al ”Caramelelor” și faptul că au marcat cel puțin un gol pe teren străin în ultimele 10 etape, ne fac să mizăm pe un gol marcat de trupa lui Carlo Ancelotti la Lomdra.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Cele două rivale sunt vecine în clasament, locul 4 pentru Chelsea, respectiv 5 pentru Everton. Sunt despărțite de un singur punct, iar gruparea din Liverpool are un meci mai puțin disputat, ceea ce face ca interesul pentru acest joc să fie cu atât mai mare. Cu Tuchel pe bancă, Chelsea nu prea primește gol și acesta este încă un motiv pentru care vom miza pe o reușită ”surpriză” a lui Everton.

Un alt argument pentru care mizăm pe o reușită a albaștrilor lui Ancelotti este faptul că în ultimele 10 etape nu au scăpat de furia ”caramelelor” nici Manchester United, nici concitadina Liverpool, în meciurile considerate ”afară” pentru Everton, În aceste condiții, mergem pe varianta „gol Everton”, cotată cu 1,80 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Combinația ”ambele marchează” în Inter – Atalanta ne aduce o cotă de 1,60

În Italia lupta la titlu este departe de a-și fi desemnat un câștigător. AC Milan s-a impus în deplasarea de la Verona și s-a apropiat la 3 puncte de liderul Inter. Nerazzurri au, însă, o misiune extrem de dificilă în disputa cu Atalanta, a doua cea mai ofensivă echipă din Serie A, cu 60 de goluri marcate, două mai puține decât adversara de luni, Inter, care are 62.

Mizăm pe reușite ale ambelor formații și pentru că Inter a încasat cel puțin un gol în 9 din ultimele 12 partide disputate acasă, dar mai ales pe apetența ofensivă a bergamezilor care a marcat în ultimele 7 jocuri disputate în deplasare și au perforat plasa adversarilor în 22 de meciuri, din25, disputate în actualul sezon de Serie A.

ADVERTISEMENT

Mai adăugăm la argumentele noastre și faptul că doi dintre primii trei marcatori ai Italiei sunt în loturile celor două echipe, Romelu Lukaku (18 goluri), respectiv Fernando Muriel (15 goluri). În plus, niciuna dintre echipe, Inter, locul 1, Atalanta, locul 5, nu-și permit să stea la cutie pentru a-și atinge obiectivele. În aceste condiții, vom alege pentru biletul zilei din 8 martie pronosticul „ambele marchează”, cotat cu 1,60 la  Get’s Bet.

Câștig de aproape 300 de lei cu biletul zilei de luni, 8 martie, la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la  Get’s Bet o cotă de 1,80 pentru pronosticul „gol oaspeți” în Chelsea – Everton și o cotă de 1,60 pentru „ambele marchează” în Inter Milano – Atalanta, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,89, numai bună pentru un câștig de aproape 300 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT