Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 8 noiembrie 2021. Meciurile din România ne aduc la Get’s Bet un câștig de aproape 350 de lei

Biletul zilei de luni, 8 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de aproximativ 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
07.11.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 8 noiembrie 2021 Meciurile din Romania ne aduc la Gets Bet un castig de aproape 350 de lei
Biletul zilei de luni, 8 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de aproximativ 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Liga 2 și Liga 1, în care joacă formații de tradiție din fotbalul românescu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,42 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit substanțial.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul U Cluj – FC Brașov, din etapa a 13-a din Liga 2, care va începe la ora 17:30. Este o partidă în care gazdele pornesc din postura de favorite clare.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Academica Clinceni – Rapid București, din runda a 15-a din Liga 1, care are startul la ora 20:30. Giuleștenii caută să reintre în zona de play-off, dar pentru asta au nevoie de o victorie în fața ultimei clasate.

Cotă de 1,71 de la U Cluj – FC Brașov pentru biletul zilei

Sub dealul Feleacului va avea loc un derby de tradiție între două formații care altădată se duelau în prima ligă. De ceva timp U Cluj și FC Brașov se zbat prin diviziile inferioare, însă ”șepcile roșii” par mai hotărâte ca niciodată să se întoarcă în elită din sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

După o serie de cinci victorii consecutive, clujenii s-au împiedicat surprinzător în etapa trecută pe terenul modestei Șelimbăr. Cu toate acestea, o victorie în fața brașovenilor i-ar duce pe locul 2, peste Hermannstadt, și la șase puncte de liderul Petrolul.

FC Brașov este în zona retrogradării după cinci înfrângeri la rând, iar speranțele într-un punct pe Cluj Arena sunt destul de mici. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,71.

ADVERTISEMENT

Victoria giuleștenilor aduce o cotă de 2,00

După startul fulminant de sezon, Rapidul a mai scăzut ritmul și acum chiar a ieșit din zona locurilor de play-off. Chiar dacă sunt neînvinși în ultimele patru etape, giuleștenii au trei remize și situația a început să scârțâie la echipă.

Deși nimeni nu se aștepta la o situație așa de bună ținând cont de faptul că ”vișinii” sunt nou promovați, eliminarea din Cupa României a creat multă vâlvă, iar fanii au cerut explicații conducerii. După ce le-a răspuns pe un ton agresiv, antrenorul Mihai Iosif a încercat să facă pace cu fanii.

ADVERTISEMENT

Clinceniul a scos la Mediaș primul punct de la numirea ca antrenor a lui Ionuț Chirilă, dar în continuare sunt pe ultimul loc fără victorie în acest sezon. În acest condiții, am ales pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,00 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 342 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,71 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Universitatea Cluj – FC Brașov și o cotă de 2,00 pentru ”2 solist” la Academica Clinceni – Rapid București, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,42. Numai bună pentru un câștig de 342 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT