Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 9 august 2021. Câștig de peste 510 de lei de la Get’s Bet

Biletul zilei la pariuri de luni, 9 august 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 513 de lei.
08.08.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 9 august 2021 Castig de peste 510 de lei de la Gets Bet
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de luni, 9 august 2021, îl dedicăm meciurilor din Liga1 a României și Cupa Germaniei. Încet dar sigur ligile și competițiile interne importante ale Europei și-au intrat în drepturi, dar nu ne hazardăm pe primele etape. Așteptăm să vedem cum se mișcă echipele, apoi pariem cu folos. Vizăm pe acest bilet două jocuri din România și Germania pentru că în cele două alegeri ale noastre suntem convinși că am citit deja jocul echipelor implicate, cel puțin în România. Primul dintre acestea, farul Constanța – Sepsi Sfântu Gheorghe se joacă de la ora 18:30. A doua propunere este Kaiserslautern – Gladbach și se joacă de la 21:45. Și câștigul, de 513 lei mulțumită unei cote totale de 5,13, oferită de  Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi este unul la fel de atractiv precum meciurile pe care vom miza.

Primul meci la care ne-am oprit este cel din prima ligă a României, farul – Sepsi. Aparent o partidă care nu ar trebui să ne încurajeze să pariem pe ea, întâlnirea de la Ovidiu, veți vedea, că are toate premisele unul joc spectaculos și, ceea ce ne interesează pe noi, ne va aduce și un profit mai mult decât atractiv.

ADVERTISEMENT

A doua propunere, cum spuneam, se dispută ceva mai târziu, de la 21:45, și le opune pe Kaiserslautern și Gladbach. Altă dată un duel de Bundesliga, de această dată meciul se dispută în primul tur din Cupa Germaniei. Să nu ne lăsăm păcăliți de diferența de valoare dintre cele două oponente, nici de ligile în care cele două vor evolua în sezonul 2021/2022.

Farul Constanța – Sepsi OSK ne aduce pe biletul zilei o cotă de 2,85

Întâlnirea dintre farul Constanța și Sepsi Sfântu Gheorghe este meciul perfect pentru a paria pe opțiunea multigol. Sunt două dintre formațiile care nu păcălesc fotbalul. Gazdele, pregătite de Gică Hagi, sunt genul de echipă kamikaze, care caută golul, caută să ajungă în careul advers și să marcheze cât pot duce oponenți.

ADVERTISEMENT

Farul nu este una dintre echipele care au înscris mult în acest început de campionat, dar este exact echipa de la care putem aștepta o explozie în orice moment al unui joc. La polul opus, Sepsi, este una dintre cele mai bine organizate echipe, din punct de vedere defensiv dar, pentru că în primele au rămas puțin corijenți la capitolul ofensivă, ne așteptăm ca de această dată, să vedem goluri multe.

De altfel, în precedentele întâlniri directe, nici un meci nu s-a terminat fără minimum 3 goluri marcate. Așadar, avem toate motivele să credem că și luni după amiaza vom vedea cel puțin trei reușite. Și pentru ca pariul să fie și mai atractiv vom paria cu încredere pe ”ambele marchează și peste 2,5 goluri”, pentru că și cotă de 2,85 la  Get’s Bet ne face cu ochiul.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Kaiserslautern – Gladbach ne aduce o cotă de 1,80 la biletul zilei

Revenind la duelul de la ora 21:45, din Germania, dintre Kaiserslautern și Gladbach, aici opțiunile de pariere am spune că sunt destul de limitate, pentru că e un meci de Cupă, ori se știe că într-o competiție eliminatorie, când totul se decide într-o singură manșă, ambele oponente sunt destul de precaute.

Însă, vorbim de Germania, totuși, o țară în care fotbalul chiar se joacă pe goluri, indiferent de nivelul de care vorbim. Kaiserslautern pornește evident cu șansa a doua. Retrogradată în liga a treia, fosta campioană din Bundesliga va forța nu doar o revenire rapidă în eșalonul secund, ci și o conciliere cu propriii suporteri, iar asta înseamnă o evoluție curajoasă în fața celor de la Gladbach.

ADVERTISEMENT

De-a lungul istoriei cele două echipe s-au întâlnite de 83 de ori. Vorbim deci, de o rivalitate de zeci de ani, care nu are cum să se transpună altfel, într-un meci KO, decât printr-o dorință comună de a tranșa lucrurile în favoarea uneia, sau a celeilalte. Mergem cu încredere, pe ”ambele marchează”, pont ce are o cotă de 1,80 la  Get’s Bet.

513 de lei câștigați cu biletul zilei din 9 august

În concluzie, cele două dueluri alese de noi pentru ziua de luni, 9 august 2021, Farul Constanța – Sepsi, respectiv Kaiserslautern – Gladbach, ne aduc o cotă totală de 5,13 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide, pentru că ar trebui să curgă golurile, dar și pentru că profitul preconizat este mai mult decât atractiv.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT