Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 9 mai 2022. Câștig de peste 400 de lei cu meciuri din România și Italia

Biletul zilei de luni, 9 mai 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal extrem de importante din Liga 2 și Serie A.
08.05.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 9 mai 2022 Castig de peste 400 de lei cu meciuri din Romania si Italia
Biletul zilei de luni, 9 mai 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal extrem de importante din Liga 2 și Serie A. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din România și Italia, în care se joacă pentru promovare și pentru cupele europene. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,13 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit enorm.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Petrolul Ploiești – Concordia Chiajna, din etapa a 9-a a play-off-ului din Liga 2, care va începe la ora 17:30. ”Lupii galbeni” sunt aproape de revenirea mult dorită pe prima scenă a fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este AC Fiorentina – AS Roma, din runda a 36-a din Serie A, care are startul tot la ora 21:45. Este un duel interesant pentru ultimul loc care asigură participarea în sezonul viitor al cupelor europene.

Cotă de 1,75 de la Petrolul – Concordia pentru biletul zilei

Ploieștiul fierbe înaintea duelului împotriva Concordiei, deoarece o victorie în acest joc ar asigura matematic promovarea trupei lui Nae Constantin în Casa Pariurilor Liga 1 după o pauză de 6 ani.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Pe Ilie Oană vine Concordia, o echipă care se luptă cu Unirea Slobozia pentru clasarea pe locul 5, ce duce la barajul cu o formație din primul eșalon, deoarece CSA Steaua, aflată pe 4, nu are drept de promovare.

Ecte de așteptat ca ilfovenii să încerce să închidă jocul, în timp ce ”lupii galbeni” vor face totul pentru a închide calculele promovării încă din această etapă. La acest meci vom miza pe varianta ”oaspeții nu marchează”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,75.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Fiorentina – Roma aduc o cotă de 2,36

Pe Artemio Franchi este un meci de totul sau nimic pentru ultimul loc ce asigură participarea în cupele europene. O victorie a Romei ar asigura practic trupei lui Jose Mourinho prezența în Europa pentru sezonul viitor.

Este adevărat că romanii mai au de partea lor și avantajul că pot câștiga finala Conference League și astfel să prindă un loc în sezonul următor. Însă, pentru Fiorentina este ultima șansă, mai ales că și Atalanta a trecut peste în clasament după succesul cu Spezia.

ADVERTISEMENT

Gazdele sunt nevoite să caute victoria, în timp ce ”The Special One” s-ar mulțumi și cu o remiză, mai ales că e posibil să-și menajeze o parte dintre vedete. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri în repriza a doua: 2-3”, pentru că și cota de 2,36 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 413 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 1,75 pentru pronosticul ”oaspeții nu marchează” în meciul Petrolul Ploiești – Concordia Chiajna și o cotă de 2,36 pentru ”total goluri în repriza a doua: 2-3” la AC Fiorentina – AS Roma, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,13. Numai bună pentru un câștig de 413 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT