ADVERTISEMENT
Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni 9 noiembrie 2020. Golurile ne aduc un câștig de 260 de lei

Autor: Traian Terzian | 08.11.2020 | 23:30
Biletul zilei la pariuri, luni 9 noiembrie 2020. Golurile ne aduc un câștig de 260 de lei
Biletul zilei la pariuri, luni 9 noiembrie 2020. Golurile ne aduc un câștig de 260 de lei. Sursă foto: Sport Pictures

Biletul zilei la pariuri, luni 9 noiembrie 2020. Deși oferta este limitată, mai toate campionatele jucându-și meciurile în weekend, am ames un meci din Polonia și unul din Liga 1 și putem obține un câștig de aproape 260 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei pe biletul de pariuri cu o cotă totală de 2,58 obținută de la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Prima noastră alegere pentru biletul zilei la pariuri de luni este întâlnirea Pogon Szczecin – Podbeskidzie, din etapa a zecea a primei ligi din Polonia, care va avea fluierul de start la ora 19:00.

Al doilea meci selectat este jocul UTA Arad – Gaz Metan Mediaș, care încheie etapa a 10-a din Liga 1. Partida de la Arad va începe la ora 20:30 și se anunță a fi extrem de echilibrată, mai ales că oaspeții visează la o nouă accedere în play-off.

Pronosticul ”peste 2,5” la Pogon Szczecin – Podbeskidzie aduce o cotă de 1,64 la biletul zilei

Deși nu este foarte băgat în seamă, campionatul Poloniei oferă în multe cazuri meciuri mai mult decât interesante și jucători de calitate. Toate acestea se pot vedea în faptul că fotbaliștii din Ekstraklasa fac destul de repede pasiul spre campionatele importante ale Europei, în special Bundesliga.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Am ales întâlnirea Pogon Szczecin – Podbeskidzie, două echipe cu un parcurs diametral opus în acest sezon și cu obiective total diferite. Gazdele visează frumos la titlu după un start foarte bun. Pogon se află pe locul patru în clasament, dar mai are și două restanțe de jucat, ceea ce îi dp dreptul să spere.

La polul opus, Podbeskidzie este penultima, cu doar cinci puncte. Însă, ceea ce ne-a atras atenția este faptul că oaspeții au cea mai slabă apărarea din prima ligă poloneză și pe acest fond am ales varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,64.

ADVERTISEMENT

1,57 – cota propusă pentru biletul zilei de la UTA Arad – Gaz Metan Mediaș

Nou promovata UTA Arad are un parcurs de vis de la revenirea în Liga 1 și după doar nouă etape este deja pe un loc de play-off spre suprinderea multora. Antrenorul Laszlo Balint a făcut în vară transferurile de care avea nevoie, iar echipa arată foarte bine pe prima scenă.

Arădenii pun accent pe un joc bine organizat în defensivă, iar în atac încearcă să profite de experința unor jucători precum Hora, Ioniță, Rus, Morar sau Buhăcianu. De partea cealaltă, Gaz Metan a devenit o echipă mult mai compactă de la numirea pe banca tehnică a portughezului Jorge Costa, asta s-a văzut în victoria de la Cluj cu CFR, și se bazează pe joc de contraatac în deplasare.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții ne așteptăm la un joc echilibrat în care bătălia să se dea la centrul terenului. Varianta ”sub 2,5 goluri” ni se pare cea mai bună la acest meci și de aceea v-o propunem pentru biletul zilei la pariuri, mai ales că și cota de 1,57 oferită de Get’s Bet este destul de tentantă.

Cotă totală de 2,58 pentru un posibil câștig de aproape 260 lei cu biletul zilei la pariuri

bzi

ADVERTISEMENT

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,64 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” la Pogon Szczecin – Podbeskidzie și o cotă de 1,57 pentru ”sub 2,5 goluri”, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,58. Numai bună pentru un câștig de 258 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!