Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 1 iunie 2021. Meciurile amicale inter-țări ne aduc aproape 340 de lei!

Biletul zilei la pariuri de marți, 1 iunie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câştig de aproape 340 de lei.
31.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 1 iunie 2021 Meciurile amicale intertari ne aduc aproape 340 de lei
Sursa foto: Planet Football
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de marți, 1 iunie 2021, îl dedicăm întâlnirilor amicale inter-țări. Am ales două înfruntări cu caracter de verificare în care sunt implicate trei echipe naționale calificate la Turneul Final al Campionatului European care va începe luna viitoare, amicale ce ne pot aduce un câștig de 339 de lei mulțumită unei cote totale de 3,39, oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi.

Prima propunere vizează o mai veche cunoștință a noastră, reprezentativa Macedoniei de Nord, echipă pe care și naționala României a întâlnit-o recent în debutul campaniei de calificare la Cupa Mondială de anul viitor din Qatar. Macedonia de Nord va participa anul acesta, în premieră, la un turneul final de campionat european.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua propunere va opune primele reprezentative al Poloniei și Rusiei, la rândul lor calificate la Euro 2021. În mod normal această întâlnire ar trebui să fie ceva mai ofertantă decât prima, însă, ținând cont că vorbim de un meci cu caracter de verificare nu ne vom aștepta la foarte, foarte multe reușite.

Macedonia de Nord – Slovenia ne aduce o cotă de 1,95

Primul duel la care ne-am oprit din seria jocurilor amicale, care vor fi destul de numeroase în perioada imediat următoare, este cel dintre Macedonia de Nord și Slovenia. Primii, așa cum am amintit deja, sunt calificați la Euro 2021 și sunt deciși să nu facă doar un simplu act de prezență la acest turneu final.

ADVERTISEMENT

Ne amintim că în meciul contra României s-au marcat cinci goluri, iar amănuntul care ne convinge să mizăm pe acest meci test este tocmai apetitul ofensiv arătat de nord macedoneni. În ultimele 12 partide aceștia au pierdut doar de două ori, odată cu România, 2-3 și în fața Armeniei, 0-1, și au o medie interesantă de 1,8 goluri marcate per meci.

Adversara din acest meci test, Slovenia, nu este cea mai darnică echipă dacă este să ne referim strict la numărul de goluri marcate, ceea ce ne duce cu gândul la o încleștare mai degrabă a ideilor celor doi selecționeri. Însă, plecând de la premisa entuziasmului din tabăra nord macedoneană, și pentru că meciul se va disputa la Skopje, vom miza pe echipa gazdă.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Așadar, vom paria pe o variantă sigură „1X și peste 1,5 goluri”, pont ce are o cotă foarte bună de 1,95 la  Get’s Bet.

Polonia – Rusia ne aduce o cotă de 1,74

În duelul amical dintre Polonia și Rusia putem miza fără teamă pe goluri, dar nu foarte multe. În nouă din ultimele 11 partide ale polonezilor s-au marcat cel puțin două goluri și exact la asta ne așteptăm și în disputa cu Rusia. Chiar dacă niciunul dintre selecționeri nu va risca să forțeze, pentru a evita eventuale accidentări, cele două oponente tot vor ajunge în careurile adverse.

ADVERTISEMENT

Pentru că meciul se joacă la Worclav, în Polonia, vom acorda și în acest caz un procent de 5% în plus gazdelor în ideea că nu vor pierde jocul. Contează și celălalt aspect, faptul că Rusia nu prea a mai câștigat în deplasare, decât în fața unor echipe ”mici”, Malta și Ungaria, și au remizat în Republica Moldova.

Însă, chiar și sub aceste auspicii și în cazul lor vorbim de nouă din ultimele 11 întâlniri în care s-au marcat cel puțin două goluri. Nici Polonia, nici Rusia, nu se numără printre favoritele de la Euro 2021, așa că vom miza și în acest caz pe o variantă sigură „1X și peste 1,5 goluri”, care are o cotă de 1,74 la Get’s Bet.

339 de lei câștigați cu biletul zilei din 1 iunie

În concluzie, cele două dueluri amicale, Macedonia de Nord – Slovenia, respectiv Polonia – Rusia ne aduc o cotă totală de 3,39 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În ambele meciuri ne așteptăm la evoluții deschise, veritabile demonstrații tactice ale antrenorilor pentru că miza este pregătirea viitoarelor reprezentații de la Turneul Final al Campionatului European.  

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: