Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 10 august 2021. Câștig de aproape 290 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Liga Campionilor

Biletul zilei de marți, 10 august 2021, poate aduce un câștig de 289 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
09.08.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 10 august 2021 Castig de aproape 290 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

Marți, 10 august 2021, ne concentrăm atenția pe două dintre partidele ce se dispută în manșa a doua din turul 3 preliminar din Liga Campionilor. De la ora 21:30 vă propunem să urmărim meciul care ne interesează cel mai mult din această fază a competiției, Young Boys Berna – CFR Cluj. Vom și paria pe acest joc, pentru că oferta este generoasă. Pentru cel de al doilea meci ne deplasăm în emisfera nordică a Europei, în Scoția, pentru a-l vedea la treabă pe Ianis Hagi, în Rangers – Malmo. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 2,89 la  Get’s Bet şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de marți, 10 august 2021, la pariuri, cu meciul dintre Young Boys și CFR Cluj pentru că este o întâlnire extrem de atractivă și prin aceea că ardelenii ar putea face o figură frumoasă la Berna, ceea ce ar coincide cu menținerea șanselor de a pătrunde în grupele celei mai importante competiții continentale intercluburi.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua întâlnire, cum spuneam, ne mutăm la Glasgow, acolo unde campioana Scoției, Rangers, și cea a Suediei, Malmo, își dispută accederea în play-off-ul Champions League, antecamera fazei grupelor. Meciul este programat de la ora 22:00 și avem toate motivele să credem că va fi un meci interesant, fie și doar rememorând scorul din manșa tur, 2-1 pentru suedezi.

Young Boys – CFR ne aduce o cotă de 1,66 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în prima propunere a zilei pe meciul dintre Young Boys Berna și CFR Cluj pentru că sunt două echipe care în mod normal sunt pe cât de bune marcatoare, pe atât de bune încasatoare. Însă, acest amănunt nu trebuie să ne arunce în extrema optimismului. Este, totuși, un meci de calificare și, știm deja că, astfel de întâlniri nu sunt întotdeauna foarte ofertante din punct de vedere al numărului de goluri.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Amintindu-ne și de cum au evoluat lucrurile în manșa întâi, de la Cluj, nu putem vedea altă echipă favorită decât pe Young Boys. Diferența de valoare, dacă vreți dintre fotbalul elvețian și cel românesc, este atât de evidentă încât puteți risca un pont mult mai generos decât cel pe care vi-l propunem noi, spre exemplu ”victorie la zero” pentru Young Boys.

Dar, mingea e rotundă, sau cel puțin așa se spune, noi vom merge și pe ambiția băieților lui Marius Șumudică de a demonstra că ceea ce au arătat până acum, în Liga 1 și Liga Campionilor, au fost doar câteva faze ale dezvoltării relațiilor de joc. Vom miza pe un pont care este cel mai la îndemână ”1X și sub 3,5 goluri”, care are o cotă de 1,66 la  Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,74 pe biletul zilei la Rangers – Malmo

A doua propunere de pe biletul zilei de marți, 10 august 2021, este și ea interesantă. Nu doar pentru că avem ocazia să-l vedem la treabă pe unul dintre internaționalii români, Ianis Hagi, ci pentru că așteptăm de la campioana Scoției același joc entuziasmant pe care l-au prestat în precedentul sezon, atunci când au recucerit coroana Scoției.

Sigur, de această dată vorbim de un meci decisiv în care trupa lui Steven Gerrard trebuie să marcheze mai mult de un gol pentru a se califica în faza play-off a Champions League. Cum regula golului marcat în deplasare s-a anulat, un succes la limită al gazdelor ar însemna prelungirea agoniei cu alte două reprize de prelungiri și, eventual, lovituri de departajare.

ADVERTISEMENT

E partea cealaltă, campioana Suediei merge ceas, în toate competițiile. În competiția internă este lider, iar în Liga Campionilor nu a pierdut niciunul din cele cinci jocuri disputate. E adevăra că acasă au obținut 3 victorii din tot atâtea meciuri disputate, cum la fel de adevărat este că în deplasare au scos două remize în cele două întâlniri. Vom miza pe un rezultat în concordanță cu cele enunțate mai sus ”1X și sub 3,5 goluri”, care are la  Get’s Bet o cotă de 1,74.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 289 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de marți, 10 august 2021, la pariuri, avem de la  Get’s Bet o cotă de 1,66 pentru pronosticul ”1X și sub 3,5 goluri” în meciul Young Boys Berna – CFR Cluj și o cotă de 1,74 pentru ”1X și sub 3,5 goluri”, în Rangers – Malmo FF, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,89, numai bună pentru un câștig de 289 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT