Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 11 aprilie 2023. Posibil câștig de 529 de lei cu meciuri din Liga Campionilor

Biletul zilei la pariuri, marți, 11 aprilie 2023, ne poate aduce un posibil câștig de 529 lei cu ajutorul a două meciuri din Liga Campionilor.
10.04.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri marti 11 aprilie 2023 Posibil castig de 529 de lei cu meciuri din Liga Campionilor
Biletul zilei la pariuri, marți, 11 aprilie 2023 ne poate aduce un posibil câștig de 529 de lei cu meciuri din Liga Campionilor. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Fotbalul european ne oferă meciuri spectaculoase la foc automat, iar pentru biletul zilei de marți avem printre variante primele două partide din turul sferturilor Ligii Campionilor. Am construit o cotă totală de 5,29 la Netbet, iar un potențial bilet verde ne va aduce un câștig de 529 de lei dacă vom miza 100 de lei.

Benfica – Inter ne pune la dispoziție o cotă de 2,57 pe biletul zilei la pariuri, marți, 11 aprilie 2023

Benfica și Inter joacă partida tur din sferturile Ligii Campionilor pe Estadio da Luz, marți, 11 aprilie, ora 22:00. Gazdele nu se pot baza pe Nicolas Otamendi. Fundașul titular al lusitanilor este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

ADVERTISEMENT

Clubul antrenat de Roger Schimdt a avut noroc la tragerea la sorți pentru optimile Ligii Campionilor. Portughezii au jucat cu belgienii de la Club Brugge pe care i-au învins „en-fanfare”. Liderul din campionatul Portugaliei s-a calificat în sferturile de finală după 7-1 la general.

Benfica a evitat nume grele pentru meciul din sferturi, ținând cont că pentru trofeu se luptă Manchester City, Real Madrid sau Bayern Munchen. Portughezii întâlnesc Inter, care se află în căutarea unui nou antrenor. Presa din Italia a anunțat că Simone Inzaghi este „pe făraș” și că antrenorul român, Cristi Chivu, se numără printre variantele de înlocuitor.

ADVERTISEMENT

Cele două formații s-au mai întâlnit în optimile Europa League în 2004. Calificarea le-a aparținut italienilor, scor 4-3 la general. Vom alege varianta „total goluri Inter prima repriză: peste 0,5”, care are la Netbet o cotă de 2,57, foarte bună de pariat.

Manchester City – Bayern sare în ajutor cu o cotă de 2,06 pe biletul zilei la pariuri

Capul de afiș al sferturilor Ligii Campionilor este Manchester City – Bayern. Cele două mașinării de goluri se înfruntă în partida tur pe Etihad Stadium, marți, 11 aprilie, ora 22:00. Ambele echipe au câștigat în ultima etapă din campionat.

ADVERTISEMENT

Manchester City a trecut de Leipzig în optimi după o demonstrație de forță a lui Erling Haaland la retur. Norvegianul a marcat de cinci ori într-o singură partidă. În Premier League, echipa antrenată de Pep Guardiola se află în urmărirea liderului Arsenal.

„Tunarii” s-au încurcat în ultima etapă, scor 2-2 cu Liverpool, iar cu o victorie Manchester City se poate apropia la doar trei puncte. De cealaltă parte, Bayern Munchen, care a eliminat-o pe PSG în optimile Ligii Campionilor, ocupă primul loc în Bundesliga, la două lungimi în fața rivalei Dortmund. Vom alege varianta „șansă dublă: X2”, care are la Netbet o cotă de 2,06.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de marți, 11 aprilie 2023, aduce un posibil câștig de 529 lei

Biletul zilei la pariuri, marți, 11 aprilie 2023.
Biletul zilei la pariuri, marți, 11 aprilie 2023.

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Netbet o cotă de 2,57 pentru pronosticul „total goluri Inter în prima repriză: peste 0,5” în meciul Benfica – Inter și o cotă de 2,06 pentru „șansă dublă: X2” la Manchester City – Bayern, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,29. Numai bună pentru un câștig de 529 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT