Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 11 ianuarie 2022. Meciurile din Serie A și Cupa Africii pe Națiuni ne aduc un câștig de aproape 400 de lei

Biletul zilei de marți, 11 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de 391 de lei cu ajutorul a două înfruntări extrem de atractive din campionatul Italiei, respectiv Cupa Africii pe Națiuni.
10.01.2022 | 23:00
Biletul zilei la pariuri marti 11 ianuarie 2022 Meciurile din Serie A si Cupa Africii pe Natiuni ne aduc un castig de aproape 400 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de marți, 11 ianuarie 2022 vă propunem două meciuri extrem de atrăgătoare pentru biletul zilei la pariuri. Sunt două înfruntări pe care le așteptăm cu interes, în care echipele nu vânează doar rezultatul în sine, ci poziționări cât mai bune în clasamentele celor două întreceri la care vom face referire. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,91 la Betano şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de marți, 11 ianuarie 2022, la pariuri, cu un duel din Cupa Africii pe Națiuni, și nu orice duel, ci tocmai Nigeria – Egipt, două dintre favoritele la câștigarea trofeului suprem de pe ”Continentul negru”. Meciul se joacă de la ora 18:00, iar cota propusă de noi este la fel de interesantă precum se anunță și meciul.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere ne pregătim să urmărim meciul care încheie runda cu numărul 21 în Serie A. Se întâlnesc, de la ora 21:45 Cagliari și Bologna, două echipe care nu se pot lăuda cu un parcurs reușit în actuala ediție de campionat, dar care promit spectacol.

Cotă de 2,20 pe biletul zilei la Nigeria – Egipt

Prima propunere de pe biletul zilei de marți, 11 ianuarie 2022, este una mai mult decât interesantă. Față în față se vor afla două dintre echipele importante ale Africii – Nigeria, respectiv Egipt, față în față pentru un duel din grupa D a Cupei Africii pe Națiuni.

ADVERTISEMENT

Cele două oponente nu sunt doar principalele favorite la accederea în faza următoare a competiției, ci și două dintre favoritele la câștigarea trofeului. Sigur că Nigeria are aparent șansa a doua în duelul cu trupa lui Mohamed Salah, dar asta nu este o regulă la turneele finale de acest fel.

În general ne așteptăm la victorii strânse, dar și la multe remize din în meciurile de la actuala ediție a Cupei Africii pe Națiuni. În cazul de față vom miza, totuși, pe o victorie a oricărei competitoare, ba chiar vom plusa în materie de goluri, tocmai pentru a face și mai interesant pariul.

ADVERTISEMENT

Ambele reprezentative și-au câștigat fără prea mari emoții grupele de calificare și cu siguranță vor face tot ce le stă în putere pentru un start lansat în Cupa Africii pe Națiuni. Așadar mergem pe pronosticul ”ambele marchează”, care are la Betano o cotă de 2,20.

Cagliari – Bologna ne aduce o cotă de 1,78 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în a doua propunere a zilei pe meciul de la Cagliari, pentru că acolo se dispută întâlnirea dintre echipa gazdă și Bologna, ultimul al etapei a 21-a în Serie A. Istoricul întâlnirilor directe indică faptul că gazdele au în proporție de peste 60% prima șansă.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Pentru a face pariul mai atractiv, dar și pentru a evita un pronostic fix, victorie a uneia dintre oponente, sau a celeilalte, vom miza pe ceea ce pare cel mai la îndemână în acest moment al campionatului, grație rezultatelor din ultimele partide ale celor două adversare.

Nu vom miza neapărat pe victoria gazdelor ci pe un triumf al oricărei echipe, dar mergem și pe goluri. În cazul celor de la Cagliari în opt din ultimele 10 partide de pe teren propriu au marcat ambele echipe. Și Bologna stă bine la acest capitol, al golurilor marcate în deplasare. Așadar vom miza pe ”12 și peste 1,5 goluri”, care are o cotă foarte bună de 1,78 la Betano.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 391 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de marți, 11 ianuarie 2022, la pariuri, avem de la Betano o cotă de 2,20 pentru pronosticul ”ambele echipe marchează” în meciul dintre Nigeria și Egipt și o cotă de 1,78 pentru ”12 și peste 1,5 goluri”, în Cagliari – Bologna care, combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,91, numai bună pentru un câștig de 391 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT