Sport

Biletul zilei la pariuri, marţi, 11 octombrie 2022. Câştig de 330 de lei cu două meciuri din grupele Champions League

Biletul zilei de marţi, 11 octombrie 2022, poate aduce un câștig de 330 de lei cu ajutorul a două meciuri din grupele Champions League.
10.10.2022 | 23:00
Biletul zilei la pariuri marti 11 octombrie 2022 Castig de 330 de lei cu doua meciuri din grupele Champions League
Erling Haaland şi Manchester City ne pot ajuta pentru a bifa verde biletul zilei la pariuri de marţi
ADVERTISEMENT

Grupele Champions League au ajuns în etapa a 4-a, iar orice pas greşit poate să fie fatal. Pariorii sunt atenţi la cele mai mici detalii, mai ales că aceste meciuri pot aduce câştiguri considerabile. Pentru biletul zilei la pariuri de marţi, 11 octombrie 2022, am ales două meciuri din Liga Campionilor pe care mizăm 100 de lei. Totul la o cotă de 3,30, la Netbet, pentru un câştig considerabil.

Biletul zilei la pariuri de marţi, 11 octombrie 2022, vine cu două meciuri din Champions League

Deschidem biletul la pariuri cu Maccabi Haifa – Juventus, care este programat să se dispute de la ora 19:45. “Bătrâna Doamnă” vine după o înfrângere în Serie A, în faţa lui AC Milan, iar soarta viitorului în Champions League ţine de meciul din Israel.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Al doilea meci de pe bilet este FC Copenhaga – Manchester City, care va începe tot de la ora 19:45. Campioana Angliei îşi poate asigura calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Cotă de 1,76 la Maccabi Haifa – Juventus

Juventus porneşte cu prima şansă la victore pe terenul lui Maccabi Haifa, mai ales că formaţia din Torino nu are voie să facă paşi greşiţi pentru a nu pierde contactul cu PSG şi Benfica. Italienii au 3 puncte în Grupa H şi vor sta cu ochii pe duelul dintre primele două clasate.

ADVERTISEMENT

Israelienii au produs ceva probleme în meciul de la Torino, însă Juventus a închis bine meciul, pe care l-a câştigat cu 3-1. Lipsesc în continuare Mattia De Sciglio, Federico Chiesa şi Paul Pogba, dar chiar şi aşa fosta campioană a Italiei este mare favorită. În aceste condiţii, pentru meciul de marţi vom miza pe varianta “2 solist”, care la Netbet are o cotă de 1,76.

Cotă de 1,86 pentru multe goluri în FC Copenhaga – Manchester City

Manchester City este o maşinărie de goluri în actualul sezon, iar Erling Haaland este abonat la reuşite. După 5-0 cu FC Copenhaga, în meciul din etapa a 3-a, “cetăţenii” vor să obţină o nouă victorie la scor, care le-ar aduce şi calificarea în optimile de finală.

ADVERTISEMENT

Campioana Angliei a avut emoţii doar cu Borussia Dortmund, în grupele Champions League, dar FC Copenhaga nu este la acest nivel. Pep Guardiola se poate baza pe toţi oamenii din atac şi vrea să obţină cât mai repede calificarea pentru a-şi mai menaja dintre titulari. Astfel, la partida din Danemarca am ales varianta “peste 3,5 goluri marcate”, cu o cotă de 1,86 la Netbet.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 330 de lei

În concluzie, pe biletul zilei de marţi am ales, de la Netbet, o cotă de 1,76 pentru “2 solist” în meciul Maccabi Haifa – Juventus şi o cotă de 1,86 pentru “peste 3,5 goluri marcate” în FC Copenhaga – Manchester City. Combinate, pe un un singur bilet, ne dau o cotă finală de 3,30. Cu 100 de lei pariaţi, cele două partide ne pot aduce un câştig de 330 de lei.

ADVERTISEMENT

bilet pariuri 11 octombrie

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT