Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 12 octombrie 2021. Meciurile naționalelor ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 350 de lei

Biletul zilei de marți, 12 octombrie 2021, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
12.10.2021 | 06:30
Biletul zilei la pariuri marti 12 octombrie 2021 Meciurile nationalelor ne aduc la Gets Bet un castig de peste 350 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din preliminariile CM 2020, zona Europei, în care vor juca doi dintre cei mai buni fotbaliști ai momentului: Cristiano Ronaldo și Robert Lewandowski. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,65 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit excelent.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul Portugalia – Luxembueg, din Grupa A, care va începe la ora 21:45. Lusitanii sunt într-un duel pasionant pentru primul loc cu Serbia și nu au voie să facă pași greșiți.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Albania – Polonia, din Grupa I, care are startul tot la ora 21:45. Este o partidă extrem de importantă, cele douău fiind în luptă directă pe poziția secundă care duce la baraj.

Cotă de 1,74 de la Portugalia – Luxemburg pentru biletul zilei

Partida de la Sao Joao da Venda este clar că are o mare favorită, fiind puțin probabil că lusitanii se pot împiedica de micuța formație a Luxemburgului, deși aceasta are două victorii în grupă, una extrem de surprinzătoare pe terenul Irlandei.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Avizați de acest lucru și cu un Cristiano Ronaldo motivat să mai ajungă la turneu final, elevii lui Fernando Santos par să nu își pună decât problema scorului și să se conncetreze pe ultimele două jocuri din grupă, în noiembrie, cu Irlanda și Serbia.

Ținând cont de faptul că luxemburghezii sunt într-o creștere continuă, vom alege pentru acest meci varianta ”total cornere: sub 10”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,74.

ADVERTISEMENT

Victoria Poloniei aduce o cotă de 2,10

Grupa I este dominată autoritar de Anglia care pare că și-a asigurat primul loc și calificarea la turneul final din Qatar, astfel că întâlnirea dintre Albania și Polonia este un adevărat derby pentru poziția care asigură participarea la baraj.

Albanezii vin după o victorie absolut uluitoare pe terenul Ungariei, însă polonezii au departea lor experiența și faptul că-l au în avanposturi pe unul dintre cei mai buni atacanți ai zilelor noastre, Robert Lewandowski.

ADVERTISEMENT

Cu un punct în spatele adversarilor, ”leșii” merg la Tirana numai cu gândul la victorie așa că vom miza pe pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,10 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 365 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,74 pentru pronosticul ”total cornere: sub 10” în meciul Portugalia – Luxemburg și o cotă de 2,10 pentru ”2 solist” la Albania – Polonia, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,65. Numai bună pentru un câștig de 365 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT