Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 13 aprilie 2021. Câștig de peste 350 de lei din Champions League

12.04.2021 | 23:49
Biletul zilei la pariuri marti 13 aprilie 2021 Castig de peste 350 de lei din Champions League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marți, 13 aprilie 2021. Două meciuri din manșa secundă a sferturilor de finală ale Champions League, o cotă totală de 3,64 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 350 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul dintre Chelsea Londra și FC Porto, care va începe la ora 22:00. Gazdele sunt ca și calificate după victoria lejeră din tur și așteaptă să vadă dacă în semifinale vor da peste ”galacticii” de la Real Madrid sau peste Liverpool, rivala din campionat.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este PSG – Bayern Munchen, tot de la ora 22:00. Șocul sferturilor a avut un prim episod de poveste în Bavaria, campioana Franței impunându-se suprinzător și luând o opțiune serioasă la calificare.

Meciul Chelsea – Porto aduce o cotă de 1,90 la biletul zilei

Deși în Premier League nu se regăsește deloc, Chelsea este cu un pas și jumătate în semifinalele Champions Leaguie după victoria de la Porto cu 2-0 și visează din nou la marele trofeu după ce l-a câștigat în 2012.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Portughezii sunt singurul nume fără o aură specială care a ajuns în această fază a competiției, și în ciuda faptului că trupa lui Sergio Conceicao practică un fotbal plăcut, pare destul de dificil dacă nu chiar imposibil să producă marea surpriză pe Stamford Bridge.

Venirea lui Thomas Tuchel la Chelsea l-a revigorat pe starul Kai Havertz, dar neamțul a reușit să pună pe picioare o defensivă sigură. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”nu marchează ambele”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,90.

ADVERTISEMENT

Golurile de la PSG – Bayern aduc o cotă de 1,90 pentru biletul zilei

PSG este foarte aproape de a-și lua o dulce revanșă după ce nemții i-au ”furat” anul trecut trofeul Champions League. Mbappe și Neymar au făcut spectacol în tur pe Allianz Arena și le-au oferit francezilor prima șansă la calificare.

Lipsită de principala gură de foc Robert Lewandowski, Bayern arată ca o echipă fără acea aură de invincibilitate. Eșecul din tur a fost primul în Liga Campionilor după mai mult de doi ani. Liverpool câştigase ultima dată în faţa bavarezilor, pe Allianz Arena, pe 13 martie 2019.

ADVERTISEMENT

Pentru a spera la o minune, bavarezii sunt nevoiți să se arunce în atac, dar asta înseamnă că va lăsa spații în defensivă pentru letalii atacanți ai lui Mauricio Pochettino. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”peste 3,5 goluri”, pentru că și cota de 1,90 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 364 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,90 pentru pronosticul ”nu marchează ambele” în meciul Chelsea Londra – FC Porto și o cotă de 1,90 pentru ”peste 3,5 goluri” la PSG – Bayern Munchen, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,64. Numai bună pentru un câștig de 364 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT