Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 13 octombrie 2020. Tricolorii mici și coloșii lui Low ne aduc profit

12.10.2020 | 23:10
Biletul zilei la pariuri marti 13 octombrie 2020 Tricolorii mici si colosii lui Low ne aduc profit
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marți, 13 octombrie 2020. Meciurile din marile campionate ale Europei încă mai au de așteptat, astfel că pariorii continuă să se bazeze pe duelurile dintre echipele naționale. Am analizat oferta de marți şi vă propunem două evenimente prin care se obține la o cotă totală de 2,56 la Get’s Bet.

Dacă naționala mare a României a dezamăgit din nou și a fost învinsă cu 4-0 de Norvegia, speranțele suporterilor tricolori se îndreaptă acum către tricolorii mici, care vor juca pe 13 octombrie împotriva Maltei. Puștii lui Mutu nu vor avea parte de sprijin din partea „Briliantului”, trimis în izolare, dar sunt oricum favoriți cerți.

ADVERTISEMENT

Tot marți joacă și Germania lui Joachim Low, care primește vizita naționalei Elveției, ultima din grupa 4 a Nations League. Nemții au și ei șanse imense să câștige și ar trebui să se impună clar împotriva „lanternei roșii” din clasamentul grupei.

Batem Malta la scor, chiar și fără Mutu. Cotă de 1,31 pentru biletul zilei

Deși România U21 nu se va putea bucura de sprijinul de pe margine al lui Adrian Mutu, care a intrat în izolare după ce a fost în contact cu un membru al staff-ului depostat pozitiv cu coronavorus, tricolorii mici nu ar trebui să aibă nicio problemă împotriva Maltei.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Meciul va conta pentru grupa B a preliminariilor pentru Campionatul European U21, care se va disputa în 2021 și va fi găzduit de Ungaria și Slovenia. Pentru România U21, meciul cu Malta este capital și o victorie este obligatorie pentru a nu își pune în pericol locul 2.

În tur, România a învins în Malta cu 3-0, astfel că meciul de pe teren propriu nu are cum să fie unul capabil să genereze vreo surpriză. Malta este ultima în grupa 8, cu doar un punct. Maltezii au două goluri înscrise și 21 primite! România are un golaveraj foarte bun, 17:5, astfel că forța ofensivă a tricolorilor nu ar trebui să aibă probleme împotriva rivalilor de marți.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, victoria tricolorilor nu are cum să fie supusă îndoielii, iar slăbiciunile adversarilor le vor permite jucătorilor care vor fi dirijați de pe margine de către Mihai Stoichiță să învingă la scor. Astfel, pronosticul „România U21 câștigă și peste 3,5” este o variantă excelentă pentru un bilet solid. Cota oferită de Get’s Bet pentru acest pronostic este 1,31.

Victoria Germaniei contra Elveției contribuie la biletul zilei cu o cotă de 1,95

Meciul care ne completează biletul este cel pe care naționala Germaniei îl va disputa pe teren propriu, în compania reprezentativei Elveției. Nemții lui Joachim Low sunt pe locul 2 în grupa 4 a Ligii Națiunilor, la două puncte în spatele Spaniei. Cum Spania va avea o misiune destul de facilă în Ucraina, nemții trebuie să se asigure că țin pasul cu ibericii și vor trage tare împotriva elvețienilor.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, echipa lui Vladimir Petkovic nu a reușit să câștige niciun meci în actuala ediție a Ligii Națiunilor și se află pe ultimul loc din grupă. Culmea e că singurul punct al elvețienilor a fost obținut chiar în partida tur cu Germania, astfel că „panzerele” vor vrea să se răzbune.

Cum forța ofensivă a nemților este una fabuloasă, iar Werner și compania vor evolua pe teren propriu, ne putem aștepta la o victorie în care se vor marca cel puțin trei goluri, astfel că mergem pe varianta pronosticului „Germania câștigă și peste 2,5”, eveniment cotat cu 1,95 la Get’s Bet. 

Biletul zilei de marți, 13 octombrie 2020, ne poate aduce în câștig de 256 de lei

Biletul zilei de marți, 13 octombrie 2020
Biletul zilei de marți, 13 octombrie 2020

Combinând cele două pronosticuri, respectiv cota de 1,31 oferită pentru victoria României în meciul cu Malta și marcarea unui număr total de goluri mai mare de trei și victoria Germaniei în fața Elveției cu peste 2,5 goluri înscrise în meci, obținem o cotă totală de 2,56 la Get’s Bet. Cu o miză de 100 de lei, vom obține un câștig de 256 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT