Sport

Biletul zilei la pariuri, marți 13 septembrie 2022. Mizăm pe două partide din Champions League pentru un câștig de aproape 300 de lei

Biletul zilei de marți, 13 septembrie 2022, ne poate aduce un câștig de aproximativ 300 de lei cu ajutorul a două partide din Champions League.
12.09.2022 | 23:00
Biletul zilei la pariuri marti 13 septembrie 2022 Mizam pe doua partide din Champions League pentru un castig de aproape 300 de lei
Biletul zilei de marți la pariuri ar putea să ne aducă un câștig de aproape 300 de lei. foto: hepta
ADVERTISEMENT

Week-end-ul a fost profitabil și de această dată. Am încasat un câștig frumușel, cu ajutorul a două dintre forțele Europei, AC Milan și Barcelona. Pentru biletul zilei de marți, 13 septembrie 2022, am selectat dueluri din etapa a doua a Ligii Campionilor. Suntem încrezători că putem bifa un nou bilet verde. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 2,82 la Fortuna.

Meciurile rundei a doua din Champions League ne pot aduce un câștig de 282 de lei cu biletul zilei la pariuri

Deschidem biletul zilei de marți, 13 septembrie 2022, cu derby-ul acestei etape din Liga Campionilor, Bayern Munchen – Barcelona. Se anunță un duel aprig, atât în acest meci, cât și pentru primul loc în grupa C, acolo unde se mai află o altă forță a Europei, Inter Milano.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua alegere vine de la celălalt duel al grupei C, disputat între campioana Cehiei, Viktoria Plzen, și Inter Milano. Cehii par carne de tun în fața forțelor grupei, însă gruparea din Plzen va încerca să iasă cu fruntea sus din duelul contra campioanei Italiei.

Cotă de 1,75  pe biletul zilei în disputa de pe „Allianz Arena, Bayern Munchen – Barcelona

Prima propunere de pe biletul zilei de marți, 13 septembrie 2022, vine de la meciul Bayern Munchen – Barcelona. Se anunță un joc exploziv pe „Alianz Arena, între campioana Germaniei și trupa condusă de Xavi. Golurile nu ar trebui să lipsească, iar un rezultat surpriză nu e deloc exclus.

ADVERTISEMENT

Bayern Munchen a avut un start de sezon fulminant în campionatul intern, cu Supercupa câștigată în fața lui Leipzig și două victorii categorice în primele runde. Doar că ultimele rezultate din Budensliga au fost nefavorabile pentru bavarezi, care au înregistrat trei remize consecutive în campionatul Germaniei. În schimb, săptămâna trecută, într-un alt derby al grupei C, trupa lui Nagelsmann s-a impus cu 2-0 pe terenul vicecampioanei Italiei.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Barcelona e în mare formă. Echipa antrenată de Xavi a mai bifat un succes categoric în La Liga, 4-0 pe terenul ultimei clasate, Cadiz. Rezervă în ultima etapă din Spania, Lewandowski a marcat din nou și a devenit al treilea jucător din secolul 21 care marchează cel puțin 5 goluri în primele patru meciuri în La Liga, după Ronaldo în 2009, pentru Real Madrid, și Falcao în 2021 pentru Atletico Madrid. Cu moralul la cote maxime, catalanii vin la Munchen cu gândul la victorie!

ADVERTISEMENT

Se anunță un duel de zile mari pe „Allianz Arena”. Ambele formații au câștigat în prima etapă și vor să iasă neînvinse și din acest duel. Bayern are fanii de partea ei, dar Barcelona e formația mult mai în formă. Lewa se întoarce pentru prima oară de la plecarea de la bavarezi ca adversar pe Allianz Arena și va fi principalul pericol pentru poarta lui Neuer. Într-un meci cu două super ofensive, golurile nu ar trebui să lipsească, astfel că vom miza pe un “interval de goluri, 3-5”, la o cotă de 1,75 oferită de către cei de la Fortuna.

Viktoria Plzen – Inter Milano, pariu într-o cotă de 1,61 la biletul zilei

Pentru ce de-a doua alegere, mergem în Cehia, la disputa dintre Viktoria Plzen și Inter Milano. Se anunță un duel la îndemână pentru vicecampioana Italiei. După un start cu eșec în noul sezon al Ligii Campionilor, 0-2 cu Bayern Munchen, trupa lui Inzaghi nici nu concepe să rateze victoria în disputa de la Plzen. Echipa italiană vine cu un moral bun, după ultimul succes din campionat, 1-0 cu AC Torino.

ADVERTISEMENT

Viktoria Plzen a avut parte de o tragere la sorți mai mult decât imposibilă. Campioana Cehiei a fost repartizată într-o grupă cu trei dintre cele mai bune formații din Europa. După 1-5 în prima etapă pe Camp Nou, cehii vor să iasă cu fruntea sus din duelul de acasă contra lui Inter. Nu ar fi exclus ca formația gazdă să marcheze și în poarta italienilor.

Se anunță un meci cu o favorită clară. Inter vine doar după cele trei puncte în Cehia, orice alt rezultat diminuându-i mult șansele la locul doi. E diferență mare de valoare între cele două formații, iar acest lucru ar trebui să se vadă și pe terenul de joc. Mizăm cu mare încredere pe “victoria oaspeților și minimum 2 goluri marcate”, la o cotă de 1,61 oferită de către cei de la Fortuna.

Un eventual profit de 182 de lei pentru biletul zilei

biletul zilei, marti 13 sept
Biletul zilei la pariuri, marți 13 septembrie

În concluzie, pentru biletul zilei de marți, 13 septembrie 2022, la pariuri, avem de la Fortuna cotă de 1,61 pentru „oaspeții câștigă și marchează peste 1,5 goluri” în disputa Viktoria Plzen – Inter Minalo și o cotă de 1,75  pentru „total goluri interval meci, 3-5″ în disputa dintre Bayern Munchen și Barcelona, combo care însumează o cotă totală de 2,82. Iar cu o miză de 100 de lei, putem genera un câștig de 282 de lei!

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT