Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți 14 iulie 2020. Ne dublăm banii cu meciuri din Anglia

14.07.2020 | 00:10
Biletul zilei la pariuri marti 14 iulie 2020 Ne dublam banii cu meciuri din Anglia
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marți 14 iulie 2020. Disputate într-un ritm alert, cu meciuri din trei în trei zile, primele două ligi de fotbal ale Angliei se apropie de final. Astăzi începe antepenultima etapă atât în Premier League, cât și în Championship, iar de aici am ales și noi partidele pentru biletul zilei de marți la pariuri.

Din Premier League, am selectat un meci care are implicații la vârful clasamentului, mai precis în lupta pentru ocuparea unui loc în Top 4, ce duce în grupele Ligii Campionilor, în timp ce din Championship ne-am îndreptat atenția spre retrogradare.

ADVERTISEMENT

Astfel, avem pentru biletul de pariuri meciurile Chelsea – Norwich (ora 22:15) și Sheffield Wednesday – Huddersfield Town (ora 21:45), iar cota totală obținută de la Unibet este de 2,16. Putem avea astfel un profit de peste 110 lei, dacă alegem o miză de 100 de lei.

Cotă de 1,44 de la Chelsea pentru biletul zilei la pariuri

Înfrângerea categorică de la Sheffield United a încurcat rău socotelile pentru Chelsea. Londonezii nu-și mai permit niciun un pas greșit, altfel riscă să iasă din Top 4 și, implicit, să rateze prezența în grupele Ligii Campionilor. Trebuie să câștige totul până la final, iar primul pas este în această seară, cu Norwich.

ADVERTISEMENT

Norocul „leilor” e că pe „Stamford Bridge” vine cea mai slabă echipă din Premier League, deja retrogradată de câteva etape. Norwich are 8 înfrângeri la rând în toate competițiile, ba, mai mult, două dintre ultimele 4 au fost cu adevărat umilitoare: 0-4 în deplasare cu Arsenal și „acasă” cu West Ham.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Chelsea se descurcă foarte bine pe teren propriu, are 5 victorii consecutive în campionat și în fiecare dintre acestea a marcat de cel puțin două ori. Cum și oaspeții „se laudă” cu cea mai slabă apărare din Premier League, nu vedem decât un singur deznodământ pentru acest meci: o victorie concludentă a gazdelor. Și, prin urmare, vom alege pronosticul „1 solist și peste 2,5 goluri în meci”, pentru care Unibet oferă o cotă de 1,44.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,50 pe o surpriză la Sheffield Wednesday – Huddersfield Town

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei din Championship este cel dintre Sheffield Wednesday și Huddersfield Town. Partida are o importanță foarte mare pentru oaspeți, care se luptă din greu să se salveze de la retrogradare, având un avans de doar două puncte față de Hull, prima echipă sub linie.

Sheffield Wednesday stă liniștită la mijlocul clasamentului, nu are treabă nici cu promovarea, nici cu retrogradarea și poate de aceea a lăsat-o mai moale în ultima perioadă. Cel puțin pe teren propriu, a arătat o formă catastrofală: 3 înfrângeri și un egal în ultimele 4 partide.

ADVERTISEMENT

Huddersfield, în schimb, s-a descurcat foarte bine în ultimele două deplasări, de unde a adunat o victorie și un egal, ceea ce o îndreptățește să spere că va pleca neînvinsă și de la Sheffield. Este exact același pronostic pe care îl anticipăm și noi, așa că vom alege varianta „X2”, cotată la Unibet cu 1,50.

Biletul zilei la pariuri, marți 14 iulie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri avem o cotă de 1,44 pentru pronosticul „1 solist și peste 2,5 goluri” la Chelsea – Norwich și o cotă de 1,50 pentru „X2” la Sheffield Wednesday – Huddersfield Town, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,16. Numai bună pentru un câștig de peste 210 de lei dacă alegem o miză de 100 de lei.

ATENŢIE! Acestea sunt doar nişte pronosticuri ale tipsterilor FANATIK şi nu reprezintă o garanţie a câştigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază şi de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT