Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 14 martie 2023. Posibil câștig de 608 lei cu meciuri din Liga Campionilor

Biletul zilei de marți, 14 martie 2023, poate aduce un câștig de 608 de lei cu ajutorul a două meciuri din Liga Campionilor.
13.03.2023 | 22:20
Biletul zilei la pariuri marti 14 martie 2023 Posibil castig de 608 lei cu meciuri din Liga Campionilor
Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig de 608 lei cu două meciuri din Liga Campionilor. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Tabloul sferturilor de finală din Liga Campionilor este pe jumătate complet, iar marți, 14 martie, vom afla alte două nume care vor accede în această fază finală a competiției. Pentru biletul zilei la pariuri am ales ambele dueluri din cea mai titrată competiție inter-cluburi din Europa. Am construit o cotă totală de 6,08 la Maxbet, iar câștigul potențial va fi de 608 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

Partida FC Porto – Inter ne rezervă o cotă de 2,73 pe biletul zilei la pariuri de marți, 14 martie 2023

FC Porto primește vizita celor de la Inter, marți, 14 martie, de la ora 22:00 în manșa retur a „dublei” din optimile Ligii Campionilor. Portughezii au pierdut meciul tur din Italia, scor 0-1 pe stadionul Giuseppe Meazza.

ADVERTISEMENT

Înfrângerea cu Inter din meciul tur a provocat o altă înfrângere în campionat pentru portughezi. FC Porto a pierdut meciul care a succedat partida din Liga Campionilor, scor 1-2 cu Gil Vicente. Ulterior, echipa antrenată de Sérgio Conceição a câștigat cu Chaves (3-1) și Estoril (3-2) și vine cu moralul ridicat înaintea partidei cu italienii.

În schimb, Inter zboară după o înfrângere pe Estadio do Dragao. Echipa pregătită de Simone Inzaghi a pierdut surprinzător pe terenul celor de la Spezia, scor 1-2. Astfel, distanța față de Napoli, care a câștigat cu Atalanta, scor 2-0 s-a mărit la 18 puncte. Vom alege varianta „2 solist” care are o cotă de 2,73 la Maxbet, foarte ofertantă.

ADVERTISEMENT

Meciul Manchester City – RB Leipzig vine în ajutor cu o cotă de 2,23 pe biletul zilei la pariuri de marți, 14 martie 2023

Celălalt duel de marți din Liga Campionilor le pune față în față pe Manchester City și Leipzig de la ora 22:00. „Cetățenii” au înregistrat doar o remiză, scor 1-1, în Germania, iar soarta calificării este departe de a fi decisă.

Pe lângă lupta aprigă cu Arsenal pentru titlu în Premier League, Manchester City are o misiune grea și în Liga Campionilor. Echipa lui Pep Guardiola are bătăi de cap în ceea ce privește calificarea în sferturi după remiza din Germania. Atuul englezilor îl reprezintă moralul ridicat venit ca urmare a celor patru victorii consecutive după egalul de pe terenul lui Leipzig.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Leipzig a câștigat la scor de neprezentare duelul din ultima etapă a Bundesligii cu Monchengladbach, însă se confruntă cu probleme de lot înaintea duelului de pe Etihad Stadium. Diallo, Gulacsi, Nkunku și, mai nou, Schlager, nu o pot ajuta pe Leipzig. Vom alege varianta „1 și total goluri: peste 2,5” care are la Maxbet o cotă de 2,23, numai bună de pariat.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 608 de lei

Biletul zilei la pariuri marți, 14 martie 2023.
Biletul zilei la pariuri marți, 14 martie 2023.

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Maxbet o cotă de 2,73 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul FC Porto – Inter și o cotă de 2,23 pentru ”1 solist și total goluri: peste 2,5” la Manchester City – Leipzig, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,08. Numai bună pentru un câștig de 608 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT