Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 16 august 2022. Mizăm pe două partide din play-off-ul Ligii Campionilor pentru un câștig de peste 700 de lei

Biletul zilei de marți, 16 august 2022, ne poate aduce un câștig 704 lei cu ajutorul două meciuri extrem de atractive din play-off-ul Ligii Campionilor.  
15.08.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 16 august 2022 Mizam pe doua partide din playofful Ligii Campionilor pentru un castig de peste 700 de lei
ADVERTISEMENT

Cea mai importantă competiție intercluburi, Liga Campionilor, programează marți, 16 august 2022 o serie de meciuri extrem de atractive în faza play-off iar noi ne propunem să continuă să stăm cu ochii pe ele pentru că, nu-i așa, se conturează grupele și acolo spectacolul va fi la cote înalte. Nu ne îndoim de faptul că și în play-off vom avea parte de dueluri aprige și tocmai de aceea ne-am oprit la această întrecere. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 7,04 la Unibet.

Deschidem biletul zilei de marți, 16 august 2022 cu duelul dintre Rangers și PSV Eindhoven. Încă în așteptarea momentului în care Ianis Hagi va reveni pe teren, suntem în continuare atrași de farmecul campionatului Scoția. În plus, și fotbalul din olanda este unul la fel de spectaculos, iar PSV Eindhoven a demonstrat deja că este o echipă care are ambiții mari în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere mergem în la Copenhaga, pentru înfruntarea dintre campioanele Danemarcei, respectiv a Turciei. FC Copenhaga – Trabzonspor este o confruntare în care absolut orice rezultat este posibil. Pe de o parte pentru că nordicii au un stil de joc de la care nu abdică, în care golul este la mare preț. Turcii, pe de altă parte, au triumfat surprinzător, ar spune unii, însă au făcut-o cu stil în precedenta ediție a Super Ligii.

Cotă de 2,20 pe biletul zilei în disputa Rangers – PSV Eindhoven

Prima propunere de pe biletul zilei de marți, 16 august 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Rangers și PSV Eindhoven. În acest caz nu trebuia să căutăm prea mult motive să alegem această partidă. Sunt două dintre cele mai titrate cluburi de fotbal din Europa, cu vitrine doldora de trofee din care nu lipsesc cele intercluburi.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă atmosfera de pe Ibrox Park este una infernală, de această dată nu vom merge 100% pe mâna scoțienilor, și nu pentru că s-ar zgârci la fotbal, ci pentru că batavii au arătat în runda precedentă de ce sunt în stare. Deși porneau cu șansa a doua în duelul cu AS Monaco, olandezii au reușit să elimine echipa din Principat, e drept că la capătul unei dispute dificile, și doar după prelungiri.

În plus, scoțienii au fost la un pas de o mare rușine. Vicecampioana Belgiei, Union Saint-Gilloise s-a impus în prima manșă cu 2-0 și înclinase balanța în favoarea lor. Cu un club de talia lui Rangers, însă, nu te pui. Fanii vor trofee și nu doar pe cele interne. Istoria și tradiția acestui club în întrecerile continentale intercluburi îi obligă pe fotbaliști, indiferent de generație, să lupte până la capăt.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm așadar la o confruntare în care nu credem că va fi o echipă care să-și impună jocul. Va fi mai degrabă o luptă surdă, în care contraatacurile ar putea fi arma letală. Vom merge în acest caz pe varianta în care ambele oponente vor puncta pe tabela de scor, cu șanse reale de a vedea minimum trei reușite: ”ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri”, care are la Unibet o cotă de 2,20.

FC Copenhaga – Trabzonspor ne aduce o cotă de 3,20 la biletul zilei

Mergem în Danemarca pentru ultima propunere, la duelul dintre FC Copenhaga și Trabzonspor. Am ales acest meci pentru că ne așteptăm să vedem o partidă deschisă, chiar cu multe reușite. Cum spuneam deja, este un meci deschis oricărui rezultat, dar noi vom acorda o șansă în plus gazdelor și pentru că au mai multe meciuri disputate în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Danezii se vor arunca în atac, pentru că acesta este stilul de joc al echipelor nordice, dar o vor face calculat, cu răbdare, fără să pună la socoteală un eventual gol încasat. Am observat această caracteristică la echipele scandinave, inclusiv la FC Copenhaga. Acesta este și motivul pentru care nu credem că danezii vor pierde meciul, dar este foarte posibil să nici nu-l câștige. Cum spuneam, sunt multe opțiuni de pariere pe acest joc.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Trabzonspor este și ea o echipă imprevizibilă, iar titlul cucerit în sezonul precedent a creat suficientă emulația încât fotbaliștii să-și dorească mai mult, mai ales că vorbim de Liga Campionilor. Vom merge, totuși, cu încredere pe pontul care credem că este cel mai apropiat de ceea ce se va întâmpla: ”1X se marchează peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 3,20 la Unibet.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 704 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de marți, 16 august 2022, la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,20 pentru pronosticul ”ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri” în duelul dintre Rangers și PSV Eindhoven și o cotă de 3,20 pentru ”1X și se marchează peste 2,5 goluri”, în disputa dintre FC Copenhaga și Trabzonspor, care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 704 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: