Sport

Biletul zilei la pariuri, marţi, 16 iunie 2020. Hajduk şi FC Porto ne aduc o cotă de 2,49

15.06.2020 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 16 iunie 2020 Hajduk si FC Porto ne aduc o cota de 249
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marţi, 16 iunie 2020. 

O nouă zi, o nouă şansă de a face profit din pariuri. Pentru astăzi, ne-am oprit atenţia pe două partide dezechilibrate. Pentru două victorii în handicap am obţinut, la Unibet, cota totală de 2,49.

Primul meci ales este cel dintre Hajduk Split şi Varazdin, de la 19:55, în campionatul Croaţiei. Partida contează pentru cea de-a 29-a etapă. Gazdele sunt favorite şi ar trebui să se impună lejer.

ADVERTISEMENT

A două înfruntare a serii, este Aves – FC Porto, de la ora 23:15, în runda cu numărul 27 din prima ligă portugheză. Porto e lider, iar Aves ocupă ultima poziţie. Toate datele indică un succes facil pentru „dragoni“.

Biletul zilei la pariuri, marţi, 16 iunie 2020. Victorie la cel puţin două goluri, pentru Hajduk

Hajduk se află pe poziţia secundă în campionatul croat, cu 51 de puncte în 28 de etape. La titlu nu mai poate spera, pentru că se află la 17 puncte de liderul Dinamo Zagreb. În schimb, lupta se dă pentru locul secund, care asigură calificarea în preliminariile Champions League. Gazdele de azi sunt la egalitate cu Rijeka şi orice pas greşit înseamnă un loc în minus şi Europa League. Mai mult, Lokomotiva Zagreb stă şi ea la pândă cu 49 de puncte.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE DAI LOVITURA LA PARIURI!

Varazdin e penultima în clasament şi tremură pentru un loc în prima ligă, în sezonul viitor. Acum, e pe loc de baraj, la retrogradare, dar situaţia e extrem de delicată. Istra e cea care se salvează în acest moment. Are 19 puncte şi imediat deasupra. Iar Zapresic e ultima, cu 17 puncte. Între cele trei se va da lupta până la finalul sezonului.În acest sezon, Varazdin s-a întâlnit de trei ori cu Hajduk şi a pierdut de fiecare dată: de două ori pe teren propriu cu 0-3 şi o dată la Split, 0-2. „Hajduk se impune la cel puţin două goluri diferenţă“ are cota 1,68 la Unibet.

Biletul zilei la pariuri, marţi, 16 iunie 2020. Corona aduce golurile la FC Porto

Aves este „lanterna roşie“. Cu 13 puncte din 26 de etape şi la 12 în spatele lui Pacos Ferreira, ocupanta primei poziţii salvatoare, gazdele de astăzi se pregătesc de liga secundă. În ultimele 5 runde, Aves a pierdut de tot atâtea ori şi, de fiecare dată, la cel puţin două goluri diferenţă. Are cea mai slabă apărare, încasând nu mai puţin de 51 de goluri până acum. Iar la capitolul reuşite, stau la fel de prost, doar 23.

ADVERTISEMENT

FC Porto e liderul campionatului portughez, la numai două puncte în faţa Benficăi, singura rivală. „Dragonii“ au revenit după pandemie cu o înfrângere surprinzătoare pe terenul lui Famalicao (1-2). Nici în cel de-al doilea meci nu a impresionat, învingând cu 1-0 pe Maritimo. Ambele goluri ale liderului au fost marcate de Jesus Manuel Corona (ironia sorţii). Oaspeţii nu-şi permit paşi greşiţi, pentru că Benfica, deşi a reînceput şi ea prost, atât aşteaptă. Mergem pe acelaşi pronostic de la primul joc de pe bilet. „FC Porto câştigă la cel puţin două goluri“ are cota 1,48 la Unibet.

Biletul zilei la pariuri, marţi, 16 iunie 2020
Biletul zilei la pariuri, marţi, 16 iunie 2020

În conluzie, cota 2,49, de la Unibet, devine una câştigătoare dacă atât Hajduk, cât şi FC Porto reuşesc să se impună în handicap, în faţa formaţiilor Varazdin şi, respectiv, Aves. Tipsterii FANATIK te-au ajutat să dai lovitura dacă ai jucat bilete de sâmbătă, duminică şi luni, care au fost toate câştigătoare.

ADVERTISEMENT

ATENŢIE! Acestea sunt doar nişte pronosticuri ale tipsterilor FANATIK şi nu reprezintă o garanţie a câştigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază şi de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT