Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 17 mai 2022. Mizăm pe meciuri din Anglia pentru un câștig de aproape 325 de lei

Biletul zilei de marți, 17 mai 2022, ne poate aduce un câștig de 324 de lei cu ajutorul a două înfruntări din Anglia. Am ales meciurile zilei din Premier League și Championship.
16.05.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 17 mai 2022 Mizam pe meciuri din Anglia pentru un castig de aproape 325 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de marți, 17 mai 2022 pentru biletul zilei la pariuri vă propunem două ponturi cu care nu ar trebui să dăm greș și vom argumenta pentru fiecare în parte alegerea făcută. Vorbim de două partide în care se vizează titlul de campioană în Premier League, dar și una în care se joacă accederea la ”masa bogaților” din cel mai puternic campionat de fotbal al lumii. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 3,25 la Unibet şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de marți, 17 mai 2022, la pariuri, cu înfruntarea dintre Southampton și Liverpool unde vorbim despre un meci de totul sau nimic. Dacă gazdele nu mai au un obiectiv în adevăratul sens al cuvântului, ”cormoranii” sunt obligați să câștige pentru a-și păstra șansele la triumful final, în ultima etapă a campionatului.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere rămânem în campionatul Angliei, dar în eșalonul secund de unde vă propunem duelul dintre Nottingham Forest și Seffield United, de fapt o semifinală din play-off-ul Champiosnhip. E de prisos să mai amintim că echipa care va câștiga, cele două manșe cumulate, se va califica pentru ”finala” de pe Wembley.

Cotă de 1,90 pe biletul zilei în disputa Southampton – Liverpool

Prima propunere de pe biletul zilei de marți, 17 mai 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Southampton și Liverpool, programată de la 21:45. Un duel care nu poate propune altă laureată certă decât Liverpool, dacă ne gândim că trupa lui Jurgen Klopp este obligată sî câștige și, de ce nu, să profite de semieșecul rivalei Manchester City în fața lui West Ham United.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte vom merge pe o partidă cuminte și nu prea. De ce spunem asta? Pentru că Liverpool trebuie să marcheze, chiar abordând precaut partida. De cealaltă parte, Southampton, nu are nimic de pierdut, doar de câștigat admirația propriilor suporteri și, chiar ai celor de la Man City, dacă vor reuși să o încurce pe Liverpool.

Departe de orice emoție, trupa gazdă poate să-i dea o lovitură dură echipei lui Klopp, în cazul în care nu va pierde. ”Cormoranii” nu au altă variantă decât cea a victoriei și suntem sigur că vor ataca permanent, fie și la ralanti, pentru a-și asigura punctele ce o vor ține în cursa pentru coroană de ”Regină” în Premier League.

ADVERTISEMENT

Va fi un meci extrem de interesant, pentru că Liverpool, aflată în cursa pentru ”poker-ul” suprem – Premier League, Cupa Angliei, Cupa Ligii și Champions League, trebuie să ia în calcul toate perspectivele, incluzând aici posibile accidentări. Vom merge așadar pe varianta ”Liverpool câștigă și sub 4,5 goluri în meci”, care are la Unibet o cotă atractivă de 1,90.

Nottingham – Sheffield United ne aduce o cotă de 1,71 la biletul zilei

Champiosnhip, la fel ca și Premier League, se apropie de final, iar echipele care au terminat sezonul regulat în fruntea clasamentului dau ultimele asalturi pentru a prinde un loc la masa bogaților din cel mai puternic și mai atractiv campionat al lumii. În cazul de față vorbim un duel în care gazdele, Nottingham, s-a impus și în prima manșă cu Sheffiled.

ADVERTISEMENT

Știm deja că în Anglia nimic nu e dinainte jucat, nici decis, deci scorul de 2-1 în favoarea ”pădurarilor”, din turul de la Sheffield, poate fi întors, cu atât mai mult cu cât vorbim de două echipa cu o tradiție uriașă în Premier League. Oaspeții încearcă revenirea pe primul eșalon după un singur sezon. De partea cealaltă, gazdele așteaptă acest lucru parcă de o viață.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Pentru că vorbim despre două dintre echipele ofensive ale ligii a doua, dar și pentru că în tur s-au marcat trei goluri, vom apela la efectul invers. Așadar nu vom miza pe foarte multe goluri. Mergem însă pe o variantă cât mai sigură ”sub 2,5 goluri în meci”, care are o cotă de 1,71 la Unibet.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 324 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de marți, 17 mai 2022, la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,90 pentru pronosticul ”Liverpool învinge și sub 4,5 goluri” în duelul dintre Southampton și Liverpool și o cotă de 1,71 pentru ”sub 2,5 goluri”, în disputa dintre Nottingham Forest și Sheffield United care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 324 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: