Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți 17 noiembrie 2020. Câștig de peste 300 de lei din Liga Națiunilor

16.11.2020 | 23:00
Biletul zilei la pariuri marti 17 noiembrie 2020 Castig de peste 300 de lei din Liga Natiunilor
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marți 16 noiembrie 2020. Ultimele meciuri din Liga Națiunilor își joacă ultimele meciuri ale acestei ediții. Am analizat oferta de marți şi vă propunem două partide interesante din această competiție care aduc o cotă totală de 3,05 la Get’s Bet.

Începem cu partida Franța – Suedia, meci care se va disputa de la ora 21:45 în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia A a Ligii Națiunilor. Este un duel extrem de interesant, mai ales că nordicii sunt cu cuțitul la os putând să retrgradeze în Divizia B

ADVERTISEMENT

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre Croația și Portugalia, tot din Grupa 3 din Diivizia A, care va avea fluierul de start la ora 21:45. La Split se vor întâlni vicecampioana mondială și campioana europeană, însă întâlnirea are implicații doar pentru gazde.

Speculăm o cotă de 1,52 la Franța – Suedia

Meciul Franța – Suedia reprezintă un duel interesant în mod normal, dar de această dată elevii lui Didier Deschamps sunt mult mai deconecatați după ce au reușit să câștige grupa înaintea ultimei etape și să își asigure calificarea în Final Four.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Francezii sunt singura reprezentativă care și-a asigurat locul pentru turneul final al Ligii Națiunilor, dar acest lucru nu reprezintă o garanție pentru suedezi că vor avea un meci ușor pe Stade de France.

Suedia își joacă la Paris locul în Divizia A și pentru a fi sigură că nu retrogradează are nevoie de victorie. Este clar că nordicii vor ieși la joc, dar acest lucru nu înseamnă decât mai multe spații pentru rapizii atacanți ai Franței. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 solist”, eveniment cotat cu 1,52 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Golurile contribuie la biletul zilei cu o cotă de 2,00

Un alt duel interesant al zilei de marți este cel dintre Croația și Portugalia. Lusitanii au pierdut în runda trecută cu Franța și au ratat orice șansă de a mai prinde locul 1 în grupă, dar așa cum îl știm pe Cristiano Ronaldo un astfel de eșec nu îl face decât să fie și mai înverșunat pentru a-și reface imaginea.

Croația traversează o schimbare de generații și rezultatele din Liga Națiunilor sunt departe de așteptările fanilor după finala de la CM 2018. În plus, elevii lui Zlatko Dalic au sabia deasupra capului, pentru că orice rezultat negativ îi coboară în Divizia B.

ADVERTISEMENT

Deși meciul nu are miză decât pentru croați, suntem convinși că va fi un joc deschis în care forța ofensivă a ambelor echipe va ieși la suprafață. Pentru acest joc am ales varianta ”peste 2,5 goluri”, la o cotă de 2,00 oferită de Get’s Bet.

Biletul zilei de marți, 17 noiembrie, ne poate aduce un câștig de peste 300 de lei

bzi

Combinând cele două pronosticuri, respectiv cota de 1,52 oferită pentru ”1 solist” la Franța – Suedia și cea de 2,00 pentru ”peste 2,5 goluri” la Croația – Portugalia, obținem o cotă totală de 3,05 la Get’s Bet. Cu o miză de 100 de lei, vom obține un câștig de 305 lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT