Fotbal international

Biletul zilei la pariuri, marţi, 18 august 2020. Câştig de peste 250 de lei din două partide

17.08.2020 | 22:59
Biletul zilei la pariuri marti 18 august 2020 Castig de peste 250 de lei din doua partide
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marţi, 18 august 2020. Astăzi mizăm pe două meciuri la capete opuse ale Europei. Avem semifinală de Liga Campionilor în Portugalia şi etapă de campionat în Rusia. Obţinem o cotă de 2,68 la Superbet sau, altfel spus, profit de 168 de lei.

Primul meci de pe biletul zilei, în ordine cronologică, este Krasnodar – Arsenal Tula, de la 20:00, în cea de-a treia etapă a campionatului rusesc. Gazdele pornesc din pornesc din postura de favorit.

ADVERTISEMENT

RB Leipzig – PSG, de la 22:00, este a doua partidă de pe biletul zilei şi cel mai important meci al serii. Câştigătoarea acestei confruntări va juca finala Champions League contra câştigătoarei dintre Lyon şi Bayern.

Biletul zilei la pariuri, marţi, 18 august 2020. Krasnodar domină „directele“

Krasnodar, locul 3 în sezonul recent încheiat, a început cu o victorie (3-1) la Ufa, dar a pierdut în runda următoare pe terenul lui Lokomotiv Moscova. Acum, se află în faţa primului joc pe teren propriu din acest sezon. „Acasă“, n-a pierdut decât cu Dinamo Moscova şi Zenit în 2019-2020. Pe Arsenal Tula a bătut-o pe unde a prins-o în ultimele cinci întâlniri directe.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE CU CARE POŢI DA LOVITURA LA PARIURI!

Arsenal Tula nu a câştigat în primele două etape ale campionatului, deşi a jucat de fiecare dată pe teren propriu. A remizat cu Akhmat Grozni (0-0) şi a pierdut cu Ufa (1-2). Arsenal a terminat pe un confortabil loc 8 sezonul precedent şi, cu puţină şansă ar fi putut juca în cupele europene. I-au lipsit doar 3 puncte. „1 solist“ are cota 1,45 la Superbet.

Finală istorică pentru oricare dintre cele două

RB Leipzig a avut un parcurs excelent până acum, cu 6 victorii, 2 egaluri şi o singură înfrângere. A pierdut cu Lyon, 0-2 în etapa a doua a grupelor, acesta fiind singurul meci în care nemţii nu au marcat. După ce şi-a câştigat grupa, a trecut pe rând de de Tottenham, cu dublă victorie, 1-0 la Londra şi 3-0 în Germania, şi de Atletico Madrid, 2-1 în sferturi, cu golul victoriei venind târziu, în minutul 88.

ADVERTISEMENT

PSG a avut parte de o calificare la limită în semifinală. A marcat de două ori, în minutele 90 şi 90+3, împotriva Atalantei care conducea cu 1-0. Francezii au avut o evlouţie foarte bună în grupe, când au terminat neînvinşi (5 victorii şi o remiză), deasupra Realului. Optimile cu Dortmund le-au jucat în dublă manşă, înainte de pandemie. A fost 1-2 în Germania, dar au întors pe Parc de Princes, 2-0. Îngheţarea campionatului în Franţa a lăsat-o pe PSG fără meciuri oficiale, în afara celor două finale de Cupă şi Cupa Ligii, câştigate cu greu. Pauza lungă s-a văzut cu Atalanta, dar moralul bun, după calificarea la limită le-ar putea da aripi într-un meci în care sunt, oricum, favoriţi. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,85 la Superbet.

Rezumând, victoria lui Krasnodar, pe teren propriu, în faţa lui Arsenal Tula, coroborată cu GG3+ în semifinala de Liga Campionilor dintre Leipzig şi PSG înseamnă o cotă totală de 2,68 la Superbet. 

ADVERTISEMENT

ATENŢIE! Acestea sunt doar nişte pronosticuri ale tipsterilor FANATIK şi nu reprezintă o garanţie a câştigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază şi de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT