Sport

Biletul zilei la pariuri, marți 18 octombrie 2022. Luăm peste 400 de lei cu meciuri din Cupa României și La Liga

Un meci din Cupa României și unul din La Liga ne pot aduce un câștig de peste 400 de lei cu biletul zilei de marți, 18 octombrie 2022, la pariuri.
17.10.2022 | 22:45
Biletul zilei la pariuri marti 18 octombrie 2022 Luam peste 400 de lei cu meciuri din Cupa Romaniei si La Liga
Biletul zilei de marți la pariuri ne-ar putea aduce un câștig de peste 400 de lei. FOTO: Cocolos Octavian/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Chiar dacă week-end-ul a trecut, în Europa se joacă fotbal la foc automat. Cupe sau etape intermediare, avem meciuri peste tot, iar oferta pentru biletul de pariuri pentru marți este una atrăgătoare. După îndelungi analize, ne-am oprit asupra a două partide, am obținut de la Superbet o cotă totală de 4,27, iar potențialul câștig va fi de 427 de lei dacă vom alege o miză de 100 de lei pe acest bilet.

Meciurile de marți ne pot aduce un câștig de peste 400 de lei cu biletul zilei la pariuri

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu o partidă programată în prima etapă a grupelor Cupei României la fotbal, competiție care în acest an se desfășoară după un nou format. Este vorba despre Dinamo – FC U Craiova, un meci cu grad mare de risc, deși se întâlnesc două formații care la ora actuală evoluează în eșaloane diferite. Pentru Adrian Mititelu, Dinamo este mai mult decât un „dușman de moarte”, lucru pe care l-a repetat ori de câte ori a avut ocazia, și doar o victorie în acest meci l-ar putea mulțumi pe deplin.

ADVERTISEMENT

A doua alegere pentru biletul zilei vine din prima ligă spaniolă, de la FC Sevilla – Valencia. O confruntare între două echipe de tradiție din La Liga, dar care momentan trec printr-o perioadă mai puțin plăcută și încearcă să revină la vârf, acolo unde și-au obișnuit fanii.

Cotă de 1,90 pe biletul zilei de  marți la pariuri de la Dinamo – FC U Craiova

Marți, Cupa României la fotbal programează primele meciuri din faza grupelor, format care se aplică în premieră începând din acest sezon. Iar una dintre cele mai interesante partide este cea dintre Dinamo și FC U Craiova, chiar dacă vorbim aici despre două echipe aflate în eșaloane diferite ale fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Dinamo e în Liga 2, trece printr-o perioadă extrem de complicată din punct de vedere financiar și organizatoric, iar rezultatele sunt departe de ceea ce așteptau fanii. „Câinii” lui Ovidiu Burcă și-au mai revenit un pic în ultima perioadă, sunt neînvinși de 4 partide, dar e prea puțin pentru a șterge impresia catastrofală lasată la începutul sezonului. Obiectivul principal este acum ocuparea unui loc în play-off, lupta e foarte încinsă, astfel că e foarte probabil ca partidele din Cupa României să fie trecute în plan secund.

Nici Craiova lui Mititelu nu traversează o perioadă fastă, chiar dacă tocmai s-a despărțit de antrenorul Marius Croitoru. Oltenii au pierdut din nou în ultima etapă de campionat, 0-1 la Botoșani, cu gol primit în prelungiri, iar apele sunt din ce în ce mai învolburate în Bănie. Cu obiectiv calificarea în finala Cupei, e clar că FC U Craiova nu-și poate permite niciun pas greșit, indiferent de numele adeversarei.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Partida dintre Dinamo și FC U Craiova, din prima etapă a grupelor Cupei României, se va juca tot pe stadionul din Giurgiu, acolo unde „câinii” au evoluat și în ultimele două partide de campionat. Încă un avantaj pentru olteni, pe lângă cel dat de valoarea superioară a lotului de jucători. Așa că, în mod normal, cel mai posibil rezultat ar fi „victoria oaspeților”, pronostic care a primit o cotă de 1,90 la Superbet.

FC Sevilla – Valencia contribuie cu o cotă de 2,25 la câștigul de pe biletul zilei la pariuri

FC Sevilla – Valencia, meci programat în etapa intermediara din La Liga, este cea de-a doua noastră alegere pentru biletul zilei de marți la pariuri. După un început dezastruos de sezon, care a dus și la demiterea antrenorului Julen Lopetegui, gruparea andaluză pare să-și fi regăsit cadența sub bagheta noului tehnician Jorge Sampaoli. Nicio înfrângere în ultimele trei partide, cu gol marcat în fiecare dintre acestea, și Sevilla începe să spere că va ajunge din nou în apropierea locurilor de Champions League.

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere al rezultatelor, nici Valencia nu stă rău. „Liliecii” sunt neînvinși și ei de trei etape în campionat, însă capitolul la care păcătuiesc este cel al apărării. 5 goluri primite în trei jocuri este cam mult pentru o echipă cu pretenții, mai ales că nici adversarii întâlniți nu au fost unii foarte puternici. În ultimele cinci meciuri din La Liga, Valencia a primit câte două goluri de la Rayo Vallecano (d), Espanyol (d) și Elche (a), un gol de la Osasuna (da), singura dată când a scăpat cu poarta neperforată fiind cu Celta Vigo pe teren propriu.

Cu moralul excelent după ultimele rezultate, dar și cu avatantajul terenului propriu, Sevilla pleacă ușor favorită în fața Valenciei în etapa intermediară din La Liga. Cum însă în astfel de jocuri e riscant să mergi pe un solist sigur, cea mai indicată variantă este cea a golurilor. Pare puțin mai safe, chiar dacă propunerea noastră de azi e destul de îndrăzneață. Ne gândim la varianta „Sevilla marchează peste 1,5 goluri”, care are o excelentă cotă de 2,25 la Superbet.

Biletul zilei aduce un câștig potenţial de 427 de lei

biletul zilei luni 17oct
Biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,90 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul Dinamo – FC U Craiova și o cotă de 2,25 pentru ”gazdele marchează peste 1,5 goluri” la FC Sevilla – Valencia, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,27. Numai bună pentru un câștig de 427 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT