Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 19 octombrie 2021. Câștig de aproape 400 de lei la Get’s Bet cu meciuri din Liga Campionilor

Biletul zilei de marți, 19 octombrie 2021, poate aduce un câștig de peste 380 de lei cu ajutorul a două meciuri din grupele Champions League.
18.10.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 19 octombrie 2021 Castig de aproape 400 de lei la Gets Bet cu meciuri din Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

Pentru marți, 19 octombrie, vom miza pe două confruntări din etapa a treia a fazei grupelor UEFA Champions League. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,80 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit important.

Vom deschide biletul zilei de marți la pariuri cu meciul dintre Ajax și Borussia Dortmund, din grupa C, etapa a treia. Confruntarea de pe Johan Cruijff Arena va începe la ora 22:00. Cele două formații sunt vecine de clasament, fiind singurele din grupă cu victorii. Ambele au maximum de puncte, diferența făcându-se în acest moment de golaverajul superior al olandezilor.

ADVERTISEMENT

De la aceeași oră, în grupa D, Șahtior Donețk primește vizita lui Real Madrid. „Galacticii” sunt pe locul 2, cu trei puncte, în timp ce ucrainenii nu au obținut decât un singur punct și sunt lanterna roșie a clasamentului.

Cotă de 2,15 de la Ajax – Dortmund pentru biletul zilei

Ajax a început senzațional faza grupelor UEFA Champions League. „Lăncierii” au câștigat cu Sporting Lisabona și cu Beșiktaș, scor 5-1, respectiv 2-0. Olandezii sunt pe primul loc în grupa B datorită golaverajului impresionant, 7-1. Ajax e pe primul loc și în competiția internă, acolo unde, după nouă runde, conduce ierarhia cu 22 de puncte. Defensiva pare punctul forte al batavilor, care au cinci din șase meciuri fără gol primit.

ADVERTISEMENT

Va fi prima confruntare dintre Ajax și Dortmund din ultimii nouă ani. Nemții s-au încărcat cu moral înaintea partidei de la Amsterdam. Au câștigat lejer în campionat, scor 3-1, cu Mainz. BVB a ajuns astfel la trei victorii consecutive, toate pe teren propriu. Dortmund nu se descurcă rău nici „afară”, acolo unde are o medie de două goluri pe meci. La fel ca Ajax, echipa lui Marco Rose are șase puncte, cu golaveraj 3-1.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Borussia a câștigat meciurile cu Sporting și cu Beșiktaș, scor 1-0 și 2-1. Marco Rose va putea miza și pe Erling Haaland, cel care a marcat deja 13 goluri în toate competițiile în acest sezon. Pentru că se prevede o ploaie de goluri la Amsterdam, la acest meci mizăm pe varianta „peste 3,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,15.

ADVERTISEMENT

„Ambele echipe marchează” în Șahtior – Real Madrid aduce o cotă de 1,76

Șahtior Donețk trebuie să obțină cu orice preț puncte, chiar dacă primește vizita „galacticilor”. Este probabil singura șansă a ucrainenilor de a mai spera la o calificare în optimile UEFA Champions League. În primele două meciuri, echipa lui Roberto de Zerbi a pierdut cu Sheriff Tiraspol și a remizat cu Inter Milano. Șahtior și-a încărcat moralul în campionat, acolo unde, în ultima etapă a bătut-o pe Zorya Lugansk, scor 6-1. Este pe 2, la trei puncte în spatele lui Dinamo Kiev. „Minerii” traversează o formă bună de moment, șase meciuri la rând fără eșec.

Real Madrid a avut parte de câteva coșmaruri înainte de pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale. Vicecampioana Spaniei a pierdut umilitor în Liga Campionilor cu Sheriff Tiraspol și în campionat cu Espanyol. În weekend, echipa lui Ancelotti nu a jucat, pentru că mulți dintre fotbaliști au fost plecați la loturile echipelor naționale, în special în America de Sud. Real e pe 3 în Liga Campionilor, la trei puncte în spatele lui Sheriff, cu un golaveraj de 2-2. Așadar, la acest joc vom risca pronosticul „ambele echipe marchează”, deoarece și cota de 1,76 oferită de Get’s Bet este foarte atractivă.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 380 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,15 pentru pronosticul „peste 3,5 goluri” în meciul Ajax – Dortmund și o cotă de 1,76 pentru „ambele echipe marchează” la Șahtior Donețk – Real Madrid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,80. Numai bună pentru un câștig de 380 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT