Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 19 septembrie 2023. Câștig de 630 de lei

Biletul zilei de marți, 19 septembrie 2023, poate aduce un câștig de 630 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Champions League.
18.09.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri marti 19 septembrie 2023 Castig de 630 de lei
Biletul zilei de marți, 19 septembrie 2023, poate aduce un câștig de 630 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Champions League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din prima etapă a fazei grupelor Champions League, în care evoluează echipe cu pretenții la marele trofeu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,20 la Win2 și așteptăm un profit minunat.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul PSG – Borussia Dortmund, din Grupa F, care începe la ora 22:00. Este prima apariție a colosului francez în Europa după despărțirea de superstarurile Leo Messi și Neymar.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Manchester City – Steaua Roșie Belgrad, din Grupa G, programată tot de la ora 22:00. ”Cetățenii” au parte de un debut lejer în campania de apărare a trofeului.

Golurile de la PSG – Dortmund aduc o cotă de 3,25

Parizienii au făcut o serie de schimbări importante în această vară și pe lângă aducerea lui Luis Enrique au remaniat substanțial lotul după plecarea vedetelor Lionel Messi și Neymar, dar și a neânțelegerilor cu Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

Însă toate acestea se văd pe teren, PSG având parte de un sezon împiedicat de sezon. Veștile nu sunt deloc bune, deoarece primul adversar din Europa este imprevizibila Borussia Dortmund, care a ratat la mustață titlul în Bundesliga.

Este adevărat că Mbappe a fost reprimit în lot, însă cu o singură floare e greu de făcut față unei competiții atât de importante, mai ale că PSG se află într-o grupă infernală. În aceste condiții, am ales pronosticul ”goluri exact gazde: 1”, pentru că și cota de 3,25 oferită de Win2 este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,90 de la Manchester City – Steaua Roșie pentru biletul zilei

”Cetățenii” vin după un sezon fantastic în care au făcut tripla campionat – Cupa Angliei – Champions League și își încep campania de apărare a trofeului cu un meci mai mult decât ușor pe Etihad Stadium.

Pep Guardiola a lucrat intens în pauza competițională și acest lucru se vede în startul foarte bun de stagiune al formației sale, care s-a instalat în fruntea clasamentului din Premier League cu maxim de puncte după cinci etape.

Steaua Roșie a ajuns în grupe după ce a câștigat titlul, însă sârbii vor veni în Anglia doar cu gândul de a nu lua multe. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: sub 4”, care are la Win2 o cotă de 1,90.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 630 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Win2 o cotă de 3,25 pentru pronosticul ”goluri exact gazde: 1” în meciul PSG – Borussia Dortmund și o cotă de 1,90 pentru ”total goluri: sub 4” la Manchester City – Steaua Roșie Belgrad, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,20. Numai bună pentru un câștig de 630 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.