Sport

Biletul zilei la pariuri marți, 2 februarie 2021. Câștig de peste 330 de lei cu meciuri din Anglia

01.02.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 2 februarie 2021 Castig de peste 330 de lei cu meciuri din Anglia
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri marți, 2 februarie 2021. Un meci din Championship și unul din Premier League, o cotă totală de 3,32 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 330 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei la pariuri cu un meci din Championship, între Bournemouth și Sheffield Wednesday. Solidă pe teren propriu, echipa din sudul Angliei vrea să își mențină locul de play-off din liga secundă a Albionului.

ADVERTISEMENT

Din Premier League, ne interesează partida pe care Arsenal o va disputa pe terenul lui Wolverhampton. Trupa lui Nuno Espirito Santo nu mai este deloc într-o formă la fel de bună precum cea din sezonul precedent.

Cotă de 1,47 pentru biletul zilei la pariuri marți, 2 februarie, de la Bournemouth – Sheffield Wednesday

Timp de multe sezoane una dintre cele mai populare echipe din Premier League, în rândul spectatorilor neutri, Bournemouth a retrogradat în finalul sezonului trecut. Fosta echipă a lui Eddie Howe caută să revină cât mai rapid pe prima scenă din Anglia și este pe poziție de play-off în acest moment.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, Sheffield Wednesday nu traversează deloc o perioadă fericită. La fel ca rivala din oraș, United, care se chinuie în fundul clasamentului din Premier League, și legendara Sheffield United are mari probleme în Championship, acolo unde se află pe penultima poziție a clasamentului, la patru puncte distanță de locurile salvatoare.

Bournemouth are un meci mai puțin decât principala urmăritoare, Middlesbrough, aflată pe locul 7, primul aflat în afara play-off-ului. „The Cherries” au și un meci în minus, iar partida cu Sheffield este o excelentă oportunitate pentru a se distanța în play-off. În aceste condiții, vom merge pe varianta „1 solist”, cotată cu 1,47 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Meciul Wolves – Arsenal ne aduce o cotă de 2,25 pe biletul zilei

Un meci foarte interesant se dispută marți și în Premier League. Wolves primește vizita lui Arsenal, trupa lui Mikel Arteta aflată în revenire de formă. Wolves traversează o perioadă extrem de slabă și nu a mai câștigat în campionat din data de 15 decembrie 2020!

De partea cealaltă, Arsenal nu a înregistrat nicio înfrângere în ultimele șapte partide din Premier League, iar în deplasare a câștigat ultimele trei meciuri din campionat. Trupa lui Arteta vine după o remiză extrem de echilibrată pe teren propriu, 0-0 cu Manchester United, iar ultima deplasare a fost un real succes pentru „tunari”, care s-au impus cu 3-1 la Southampton.

ADVERTISEMENT

Clasată pe locul zece, la doar patru puncte în spatele poziției a cincea, care asigură prezența în Europa League, Arsenal are toate motivele să tragă tare pentru o victorie cu Wolves. În aceste condiții, vom merge pe varianta „2 solist”, cotată cu un excelent 2,25 la Get’s Bet.

Biletul zilei la pariuri marți, 2 februarie, aduce un câștig potenţial de 332 lei

Biletul zilei la pariuri marți, 2 februarie
Biletul zilei la pariuri marți, 2 februarie

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,47 pentru pronosticul „1 solist” în meciul Bournemouth – Sheffield Wednesday și o cotă de 2,25 pentru „2 solist” la Wolves-Arsenal, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,32. Numai bună pentru un câștig de 332 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT