Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 2 noiembrie 2021. Golurile din Champions League ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 400 de lei

Biletul zilei de marți, 2 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
01.11.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 2 noiembrie 2021 Golurile din Champions League ne aduc la Gets Bet un castig de peste 400 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 4-a a fazei grupelor Champions League, în care joacă două dintre marile favorite la trofeu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,29 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit substanțial.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul Malmo FF – Chelsea Londra, din Grupa H, care va începe la ora 19:45. Este o partidă în care deținătoarea trofeului pleacă din postura de marfe favorită și nu are voie să cedeze punct.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Bayern Munchen – Benfica Lisabona, din Grupa E, care are startul la ora 22:45. Bavarezii sunt într-o formă de zile mari, iar un succes le-ar asigura în mare proporție calificarea în optimi.

Cotă de 2,30 de la Malmo – Chelsea pentru biletul zilei

Thomas Tuchel a creat o coeziune incredibilă la Chelsea, iar echipa reușește să facă rezultate chiar și atunci când jocul nu se ridică la înălțimea așteptărilor. Londonezii visează să-și apere trofeul, dar sezonul acesta lucrurile sunt mult mai complicate.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Eșecul de la Torino cu Juventus pare să-i îndepărteze de primul loc, iar în jocul cu Malmo de pe Stamford Bridge și-a pierdut cei mai importanți atacanți din lot, belgianul Romelu Lukaku și germanul Timo Werner.

Suedezii sunt fără victorie și fără gol marcat în actuala ediție de UCL, dar au ambiția de a arăta că nu aceasta le este valoarea. Pentru acest joc am ales pronosticul ”ambele marchează”, pentru că și cota de 2,30 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Bayern – Benfica aduc o cotă de 1,86

Bayern Munchen este fără doar și poate echipa cu cel mai mare potențial ofensiv la acest moment. Statisticile arată înfricoșător pentru orice adversar al campioanei Germaniei, iar Benfica a trăit un adevărat coșmar la meciul tur.

Portughezii au ratat cârva ocazii importante și s-au apărat bine timp de 70 de minute, dar odată ce mașinăria lui Julian Nagelsmann s-a pus în funcțiune e greu de oprit. Iar la Lisabona a marcat patru goluri în doar 14 minute.

ADVERTISEMENT

Bayern are o medie de 4 goluri marcate pe meci în UCL și nimic nu arată că sunt dispuși să se oprească acum. De aceea vom miza pe varianta ”peste 3,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,86.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 429 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,30 pentru pronosticul ”ambele marchează” în meciul Malmo FF – Chelsea Londra și o cotă de 1,86 pentru ”peste 3,5 goluri” la Bayern Munchen – Benfica Lisabona, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,29. Numai bună pentru un câștig de 429 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT