Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți 20 octombrie 2020. Câştig de 240 de lei cu Liga Campionilor

19.10.2020 | 23:00
Biletul zilei la pariuri marti 20 octombrie 2020 Castig de 240 de lei cu Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marţi, 20 octombrie octombrie 2020. O nouă ediţie a Ligii Campionilor este pregătită să pornească la drum pentru a ne oferi spectacolul fotbalului de mare calitate. După o analiză atentă, am ales patru partide care ne aduc o cotă totală de 2,40 la  Get’s Bet. Mizăm 100 de lei şi aşteptăm un câştig de 240 de lei.

Distracţia din prima etapă a fazei grupelor Champions League începe de la ora 19:55 cu meciul Zenit Sankt Petersburg – FC Bruges, din Grupa F, și continuă de la ora 22:00 cu întâlnirea de gală dintre Chelsea Londra și FC Sevilla, din Grupa E.

ADVERTISEMENT

Tot de la ora 22:00 vă mai propunem două întâlniri extrem de interesante, ambele din Grupa H. Duelul dintre Paris Saint-Germain și Manchester United este fără doar și poate vârful iceburg-ului dintre partidele de marți. Pasionant se anunță și meciul din Germania dintre RB Leipzig, surpriza ediției precedente, și campioana Turciei, Istanbul Bașakșehir.

Două cote de 1,25 pentru goluri marcate

Jocul dintre Zenit Sankt Petersburg și FC Bruges se anunță a fi un adevărat spectacol ofensiv, ambele formații având un apetit ridicat pentru a marca. Aflate pe primul loc în campionatele din Rusia și Belgia, cele două au o medie de goluri marcate de invidiat: peste 2 pe meci pentru Zenit și 2,5 pe meci pentru Bruges. În aceste condiții, mizăm pe ”peste 1,5 goluri” la o cotă de 1,25 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Chelsea și FC Sevilla nu au startul de sezon pe care și l-au închipuit, însă rămân două dintre forțele Europei. Londonezii au făcut achiziții de marcă în perioada de mercato și au asud jucători ofensivi de mare clasă, lucru care se vede și prin faptul că au o medie de peste 2,5 goluri pe meci în Premier League. Spaniolii sunt recunoscuți că le plac meciurile deschise și asta s-a văzut în Supercupa Europei cu Bayern Munchen. Mizăm pe ”peste 1,5 goluri” cu o cotă de 1,25 la Get’s Bet.

Cotă 1,22 pentru un meci închis între PSG și United

Derby-ul zile va avea loc pe Parc de Princes între Paris Saint-Germain și Manchester United. Cei doi coloși beneficiază de jucători stelari care pot decide în orice moment o partidă, însă ținând cont de faptul că este abia prima etapă din Champions League și nimeni nu va risca foarte mult ne așteptăm la un joc închis și mizăm pe ”sub 4,5 goluri” la o cotă de 1,22 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Ultima noastră alegere este meciul RB Leipzig – Istanbul Bașakșehir. Ținând cont că cele două fac parte din Grupa H, alături de PSG și Manchester United, șansele de a trece mai departe sunt destul de mici. Dacă vor să aibă o șansă, cele două vor fi nevoite să nu arunce pe fereastră puncte în întâlnirea directă pentru a spera la a ”păcăli” una dintre favorite. Ținând cont de experiența acumulată de nemți în ediția precedentă, alegem să jucăm ”1 solist” pentru o cotă de 1,25 la Get’s Bet.

Câştig potenţial de 240 de lei cu biletul zilei

pzi

În concluzie, Zenit Sankt Petersburg – FC Bruges și Chelsea Londra – FC Sevilla cu ”peste 1,5 goluri”, Paris Saint-Germain – Manchester United cu ”sub 4,5 goluri” și o victorie a celor de la RB Leipzig aduc o cotă totală de 2,40 la Get’s Bet. La o miză de 100 de lei, biletul zilei ne poate aduce un profit de 240 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT