Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 21 iunie 2022. Meciurile de la Euro U19 ne aduc un câștig de peste 300 de lei

Biletul zilei de marți, 21 iunie 2022, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal de la Campionatul European rezervat echipelor sub 19 ani.
20.06.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 21 iunie 2022 Meciurile de la Euro U19 ne aduc un castig de peste 300 de lei
Biletul zilei de marți, 21 iunie 2022, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal de la Campionatul European rezervat echipelor sub 19 ani. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 2-a a fazei grupelor de la Euro U19 în care se pot stabili primele calificate în semifinale. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,13 la Betano şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul Slovacia – Italia, care va începe la ora 18:30. ”Squadra azzurra” pornește ca mare favorită într-o partidă în care gazdele au moralul la pământ.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este România – Franța, care are startul tot la ora 21.00. ”Tricolorii” vor avea cel mai greu meci din faza grupelor, în fața unei formații considerată mare favorită la câștigarea trofeului.

Cotă de 1,55 de la Slovacia – Italia pentru biletul zilei

Italienii își pot asigura biletele pentru faza semifinalelor în cazul unei victorii în fața, probabil celei mai slabe echipe de la acest turneu final, care a încasat cinci goluri în primul meci din faza grupelor.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Selecționerul Italiei, Carmine Nunziata, beneficiază de un lot extrem de puternic, în ciuda faptului că lipsesc câteva nume importante care au făcut deja pasul la naționala mare. De remarcat este faptul că șase dintre cei prezenți la Euro și-au făcut deja debutul în Serie A.

Este clar că Slovacia va încerca să stea bine în apărare și să limiteze proporțiile scorului, dar ”squadra azzurra” are multă calitate. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Betano o cotă de 1,55.

ADVERTISEMENT

Golurile de la România – Franța aduc o cotă de 2,02

”Tricolorii” au început turneul final cu o înfrângere la limită în fața Italiei și asta pe fondul unei dominări autoritare a adversarului. Este clar că partida cu Franța se va desfășura pe aceleași coordonate.

Reprezentativa ”cocoșului galic” are în componență câțiva jucători văzuți ca fiind viitoare staruri ale fotbalului mondial, astfel că șansele României la calificarea în semifinale sunt destul de mici.

ADVERTISEMENT

Este clar că tactica selecționerului Adrian Văsîi se va baza tot pe contraatac, acolo unde băieții noștri au arătat că se pot descurca foarte bine. Pentru acest joc am ales pronosticul ”ambele marchează”, pentru că și cota de 2,02 oferită de Betano este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 313 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Betano o cotă de 1,55 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Slovacia – Italia și o cotă de 2,02 pentru ”ambele marchează” la România – Franța, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,13. Numai bună pentru un câștig de 313 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT