Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 21 septembrie 2021. Câștig de aproape 470 de lei de la Get’s Bet

Biletul zilei la pariuri de marți, 21 septembrie, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 469 de lei.
20.09.2021 | 23:00
Biletul zilei la pariuri marti 21 septembrie 2021 Castig de aproape 470 de lei de la Gets Bet
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de vineri, 10 septembrie 2021, îl dedicăm meciurilor de fotbal din La Liga și Cupa Ligii din Anglia. Sunt două partide care ar trebui să ne mulțumească din punct de vedere al golurilor marcate și vom miza pe acest aspect, fie și doar în ceea ce privește duelul din Albion.

Primul meci la care ne vom opri se joacă la Madrid, nu departe de Wanda Metropolitano, fieful campioanei Spaniei, de la ora 20:30, între două echipe cu aspirații diametral opuse. Pentru cea de a doua propunere vom merge în Anglia  unde sunt programate meciurile din primul tur al Cupei Ligii o competiție ignorată ani de zile de participante, dar care acum reprezintă un punct de reper în palmaresul oricărui club. Și câștigul, de 469 lei mulțumită unei cote totale de 4,69, oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi este la fel de atractiv precum meciurile pe care vom miza.

ADVERTISEMENT

Primul meci la care ne-am oprit este cel din prima ligă a Spaniei, Getafe – Atletico Madrid. Aparent o partidă care nu ar trebui să ne încurajeze să pariem pe ea, întâlnirea de la marginea capitalei Spaniei, veți vedea, că are toate premisele unul joc spectaculos, chiar dacă fără multe reușite ale atacanților și, ceea ce ne interesează pe noi, ne va aduce și un profit mai mult decât atractiv.

A doua propunere se dispută la oră de Champions League, de la 21:45, și le opune pe Norwich și Liverpool. Până la urmă un duel de acest gen nu este altceva decât o șansă în plus pentru jucătorii care prind mai puține minute în echipa stelară a lui Jurgen Klopp, iar noi vom merge pe ideea că oricare ar fi reprezentanții fostei campioane a Angliei, aceștia vor încerca să-și impresioneze managerul neamț.

ADVERTISEMENT

Getafe – Atletico Madrid ne aduce pe biletul zilei o cotă de 1,80

Întâlnirea dintre Getafe și Atletico Madrid este un derby, că ne place sau nu să acceptăm acest termen pentru întâlnirea de pe stadionul cu parfum istoric, Coliseum Alfonso Perez. Sigur, păstrând proporțiile diferențe de valoare a jucătorilor celor două oponente, mergem pe mâna trupei lui Cholo Simeone, dar dacă va fi o surpriză, nu ar trebui să mire pe nimeni.

Dacă vă întrebați de ce am ales o miză în care nu vorbim de un succes fără istoric al campioanei Spaniei, veți fi de acord cu noi că Atletico nu joacă spectaculos, deloc, ba chiar sacrifică orice brumă de glorie pentru un rezultat care să le asigure o poziționare în fruntea clasamentului. Atletico nu a fost niciodată, cel puțin în ultimii ani o echipă ofensivă.

ADVERTISEMENT

Puțin ciudat, dacă ne referim la cotele și mai ales la numele jucătorilor pe care îi vom urmări pe teren. Mizăm pe madrileni, dar nu întru totul. Pentru ca pariul să fie cât se poate de atractiv vom miza cu încredere pe o mică șansă a gazdlor ”X2 și sub 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,40 la Get’s Bet ne face cu ochiul.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Norwich – Liverpool ne aduce o cotă de 2,05 la biletul zilei

Revenind la duelul de la ora 21:45, din Anglia, dintre Norwich și FC Liverpool, aici opțiunile de pariere am spune că sunt mult mai numeroase, pentru că e un meci între două reprezentante ale unui fotbal care se vinde pe miliarde de euro, în care nu contează chiar atât de mult rezultatul, cât numărul de goluri, referindu-ne strict la Cupa Ligii.

ADVERTISEMENT

Gazdele de la Norwich sunt una dintre formațiile atipice pentru fotbalul englez, prin aceea că nu au fost niciodată un club mare, dar nici nu s-au dat la o parte din a ne oferi surprize ori de câte ori au avut oportunitatea. Această echipă pare axată, cel puțin în acest sezon de Premier League, strict pe jocul defensiv. Însă, azi vorbim de un meci de Cupa Ligii în care Liverpool va folosi multe rezerve.

Istoric vorbind, cele două echipe nu s-au întâlnit decât de 53 de ori, puțin dacă ne raportăm la vechimea lor în fotbalul englez. Evident că Liverpool domină acest istoric cu 30 de victorii. Alte 13 meciuri s-au încheiat la egalitate, iar 10 victorii au revenit celor de la Norwich. Mergem așadar cu încredere, pe ”X2 și peste 2,5 goluri”, pont ce are o cotă de 2,05 la Get’s Bet.

469 de lei câștigați cu biletul zilei din 21 septembrie

În concluzie, cele două dueluri alese de noi pentru ziua de marți, 21 septembrie 2021, Getafe – Atletico Madrid, respectiv Norwich – Liverpool, ne aduc o cotă totală de 4,69 la Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide, pentru că și profitul preconizat este mai mult decât atractiv.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT