Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marţi, 22 decembrie 2020. Câştig de 255 de lei din două foste derby-uri

21.12.2020 | 23:49
Biletul zilei la pariuri marti 22 decembrie 2020 Castig de 255 de lei din doua foste derbyuri
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marţi, 22 decembrie 2020. Pentru astăzi, vă propunem două întâlniri interesante, care în urmă nu cu mult timp puteau fi considerate derby-uri, dar evoluţiile unora dintre formaţiile implicate lasă de dorit în ultima perioadă. Pronosticurile noastre sunt cotate cu 2,55 la Get’s Bet.

Primul meci de pe biletul zilei este Juventus – Fiorentina, de la 21:45, în etapa a 14-a din Serie A. Gazdele ar trebui să profite de forma slabă a adversarei şi să se impună fără probleme. Singura necunoscută este diferenţa de scor.

ADVERTISEMENT

Arsenal – Manchester City, de la 22:00, în Cupa Ligii Angliei, este cea de-a doua partidă de pe biletul zilei. Trupa lui Guardiola a câştigat 5 din precedentele 7 ediţii, iar acum întâlneşte un adversar complet ieşit din formă.

Trei goluri pentru o cotă de 1,60 pe biletul zilei

Juventus este una dintre cele două echipe din Serie A care nu a cunoscut gustul amar al înfrângerii în acest sezon de campionat. Doar liderul AC Milan a mai bifat această performanţă, iar între cele două există o diferenţă de 4 puncte, din cauza celor două remize în plus pe care le-au înregistrat torinezii. Juventus are 28 de goluri marcate şi 10 încasate, adică o medie de aproape 3 goluri pe meci.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Fiorentina are un start de sezon foarte slab, cu doar două succese în primele 13 partide. Acestea, alături de 5 remize, i-au adus 11 puncte şi locul 16 în Serie A. Formaţia viola, altădată o pretendentă la locurile fruntaşe sau măcar cele de cupe europene, e la doar 4 puncte de zona retrogradării şi nu a mai câştigat de opt etape.

Ca lucrurile să fie şi mai rele pentru oaspeţii acestei partide, Fiorentina a pierdut de fiecare dată în precedentele 9 vizite pe stadionul lui Juventus în campionat. Şase dintre acestea s-au terminat cu minimum 3 goluri pe tabela de marcaj, rezultat ce are şanse mari de a se repeta şi acum. „Peste 2,5 goluri“ are cota 1,60 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Manchester City e favorită

Manchester City se află în cel mai slab sezon sub comanda lui Pep Guardiola. E doar pe locul al optulea, dar dă semne de revenire. Nu a mai pierdut de 8 meciuri în toate competiţiile şi poate continua pe acest drum şi în meciul din sferturile Cupei Ligii Angliei contra lui Arsenal. Mai mult, în 7 din aceste 8 meciuri, City a reuţit să închidă poarta, singura echipă care i-a marcat fiind West Ham, în urmă cu două etape de Premier League.

Arsenal are un sezon horror, asemănător cu acela al Fiorentinei în Italia. Tunarii sunt pe poziţia 15 din Premier League, dar au câştigat de mai multe ori decât trupa din Serie A. Patru succese are Arsenal în 14 meciuri, şi 2 remize, dar a pierdut de 8 ori până acum în campionat. Mai grav e că, dacă excludem meciurile din Europa League, tunarii nu au mai învins din 1 noiembrie, la 1-0 cu Manchester United. Şapte partide au mai jucat de atunci, iar pe 5 le-au pierdut.

ADVERTISEMENT

La fel ca în cazul meciului din Italia, situaţia din confruntările directe este net în favoarea unei dintre combatante, în acest caz Manchester City. De la startul sezonului 2017-2018, cele două s-au întâlnit de nouă ori, iar cetăţenii s-au impus în opt cazuri, de şase ori fără să primească gol. Arsenal are şi ea o victorie, în semifinala Cupei Angliei de anul trecut, competiţie pe care a şi câştigat-o de altfel. „1 solist“ are cota 1,58 la Get’s Bet.

Biletul zilei are o cotă totală de 2,55

În concluzie, la finalul partidelor Juventus – Fiorentina şi Arsenal – Manchester City putem fi mai bogaţi cu 155 de lei dacă se marchează minimum 3 goluri în duelul italian, iar elevii lui Pep Guardiola se impun în 90 de minute pe terenul tunarilor. Get’s Bet ne pune la dispoziţie o cotă de 2,55 pentru cele două pronosticuri, iar la o miză de 100 de lei, asta înseamnă 155 de lei profit curat.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT