Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 22 iunie 2021. Meciurile de la Campionatului European ne aduc peste 400 de lei la Get’s Bet

Biletul zilei la pariuri de marți, 22 iunie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 419 de lei.
21.06.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri de marți, 22 iunie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 419 de lei.
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de marți, 22 iunie 2021, îl dedicăm cum altfel, meciurilor din ultima etapă din faza grupelor Euro 2020. Ne concentrăm strict pe jocurile din grupa D, altfel singurele programate marți, în această grupă care rămâne spectaculoasă până la final, toate cele patru echipe implicate având șanse, fie și doar teoretice. Și câștigul, de 419 lei mulțumită unei cote totale de 4,19, oferită de  Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi este unul la fel de atractiv precum meciurile pe care vom miza.

Ambele partide se dispută de la ora 22:00 astfel că este impropriu să vorbim de o primă propunere. Alegem să vorbim pentru început despre meciul Cehia – Anglia pentru că se întâlnesc echipele care sunt și principalele favorite, în acest moment, la calificarea în fazele eliminatorii.

ADVERTISEMENT

Însă, veți fi de acord cu noi că cel mai spectaculos meci ar trebui să fie cel dintre Croația și Scoția. Ambele echipe au câte un singur punct și nici la golaveraj nu excelează niciuna dintre ele. Croația, fie și doar pentru că este vicecampioana mondială, ar trebui să aibă prima șansă, dar partida se joacă pe Hampden Park din Glasgow, ceea ce schimbă destul de mult datele problemei.

Cehia – Anglia ne aduce o cotă de 2,15 la biletul zilei

Revenind la duelul care ține capul de afiș al zile, Cehia – Anglia, e bine să nu ne hazardăm, să nu așteptăm neapărat un meci deschis, spectaculos, dar goluri vor fi. Valoarea jucătorilor celor două loturi ne arată că vom vedea cel puțin două goluri, dar nu mai multe de trei. Ideea pentru care mizăm pe această variantă este destul de simplă.

ADVERTISEMENT

Ambele oponente au nevoie, de fapt, de câte un punct pentru a trece la braț de faza grupelor. Faptul că se joacă pe Wembley sigur că le dă un plus de încredere băieților lui Gareth Southgate, dar și meciul Anglia – Scoția s-a disputat tot pe cel mai mare stadion din Londra și asta nu i-a ajutat prea mult pe Harry Kane și coechipierii lui.

Vom miza în acest meci pe câte un gol de fiecare parte, al doilea venit ca reacție la deschiderea scorului, după care am putea asista la un joc de conservare din partea celor două echipe. Totuși, Anglia este una dintre favoritele la câștigarea trofeului, deci ar cam trebui să-și dea drumul la joc pentru a confirma așteptările, dar la fel de posibil este să vedem cu totul altceva din partea Angliei tocmai în meciurile din fazele eliminatorii.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În concluzie, chiar dacă ne așteptăm la un rezultat strâns, nu înseamnă că nu vom avea parte și de goluri. Poate nu atât de multe ca în celelalte meciuri, din celelalte grupe, dar goluri vom vedea. Vom miza așadar, cu încredere, pe „2-3 goluri în meci”, pont ce are o cotă de 2,15 la Get’s Bet.

Croația – Scoția ne aduce pe biletul zilei o cotă de 1,95

Chiar dacă nu are statutul de meci cap de afiș, întâlnirea dintre Croația și Scoția este din toate punctele de vedere mult mai ofertantă. În primul rând pentru că ambele echipe au nevoie de victorie pentru a păstra șanse la calificare, fie de pe una din primele două poziții, fie de pe locul 3.

ADVERTISEMENT

În precedentele două partide pe care le-au disputat la Euro 2020 scoțienii au dat senzația că se mulțumesc cu simpla participare și cu faptul că nu au pierdut în fața marii rivale, Anglia. Acum, însă, dacă vor mai mult sunt obligați să și încerce mai mult decât au arătat în întâlnirile anterioare.

Croația a pornit cu șansa a doua în această grupă D și iată că este aproape să fie eliminată. Ca să nu se întâmple acest lucru Luka Modric și ai lui vor trebui la rândul lor să arate altceva, să arate că nu au jucat întâmplător ultima finală de Cupă Mondială. Vom miza așadar pe o variantă sigură „ambele marchează”, care are o cotă de 1,95 la  Get’s Bet.

419 de lei câștigați cu biletul zilei din 22 iunie


În concluzie, cele două dueluri programate marți, 22 iunie, la Euro 2020, Cehia – Anglia, respectiv Croația – Scoția, ne aduc o cotă totală de 4,19 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În prima nu ne așteptăm la foarte multe goluri, dar câte unul de fiecare parte tot suntem îndreptățiți să vedem. În cel de al doilea caz vom miza clasic pentru un meci între două reprezentative care nu mai au ce pierde, pe goluri.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT