Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 23 august 2022. Câștig de peste 400 de lei cu meciuri din Liga 2 Casa Pariurilor și Champions League

Biletul zilei de marți, 23 august 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din eșalonul secund al României și preliminariile Champions League.
22.08.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 23 august 2022 Castig de peste 400 de lei cu meciuri din Liga 2 Casa Pariurilor si Champions League
Biletul zilei de marți, 23 august 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din eșalonul secund al României și preliminariile Champions League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Liga 2 Casa Pariurilor și Champions League, în care marile favorite joacă pe teren propriu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,28 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul CSA Steaua – Csikszereda, din etapa a 3-a din Liga 2 Casa Pariurilor, care va începe la ora 19:00. Covăsnenii vin în Ghencea în căutarea primului punct din acest sezon.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Benfica Lisabona – Dinamo Kiev, din manșa retur a play-off-ului Champions League, care are startul la ora 22:00. Mircea Lucescu va încerca o nouă minune cu ucrainenii, însă șansele sunt extrem de mici.

Golurile de la CSA Steaua – Csikszereda aduc o cotă de 1,83

Ambele formații au pornit la drum actualul sezon cu obiectivul de a intra în play-off și a se bate pentru promovarea în primul eșalon, dar visele ”militarilor” au fost spulberate de FRF care a anunțat că, la fel ca și stagiunea precedentă, nu au drept de a urca în prima divizie.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Cu toate acestea, Daniel Oprița își dorește să aibă un parcurs cât mai bun cu echipa Armatei, însă se teme de întâlnirea cu Csikszereda. Tehnicianul a precizat că disputarea partidei pe arena din Ghencea face ca jocul să fie mult mai dificil.

Steliștii au patru puncte după primele două etape, însă Csikszereda vine la București cu orgoliul rănit după înfrângerile din acest start. La acest meci vom miza pe varianta ”ambele marchează”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,83.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,34 de la Benfica – Dinamo Kiev pentru biletul zilei

Portughezii sunt practic cu un pas în grupele Champions League după victoria lejeră obținută în manșa tur, disputată în Polonia, acolo unde Dinamo Kiev a fost nevoită să-și dispute jocurile considerate pe teren propriu.

Trupa lui Roger Schmidt a arătat o forță impresionată și sunt șanse minine ca ucrainenii să întoarcă soarta calificării. Este clar că Mircea Lucescu nu a depus armele, însă diferența de valoare a celor două loturi nu-i dă prea mari speranțe.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că nu a marcat, Dinamo Kiev a arătat că ofensiv nu stă chiar atât de rău, însă problemele apar în zona de apărare. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri Benfica: peste 2,5”, pentru că și cota de 2,34 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 428 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 1,83 pentru pronosticul ”ambele marchează” în meciul CSA Steaua – Csikszereda și o cotă de 2,34 pentru ”total goluri Benfica: peste 2,5” la Benfica Lisabona – Dinamo Kiev, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,28. Numai bună pentru un câștig de 428 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT