Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 23 mai 2023. Posibil câștig de 445 de lei cu meciuri din Arabia Saudită și Spania

Biletul zilei la pariuri, marți, 23 mai 2023, ne poate aduce un posibil câștig de 445 lei cu ajutorul a două meciuri din Arabia Saudită și Spania.
22.05.2023 | 22:32
Biletul zilei la pariuri marti 23 mai 2023 Posibil castig de 445 de lei cu meciuri din Arabia Saudita si Spania
Biletul zilei la pariuri, marți, 23 mai 2023, ne poate aduce un câștig de 445 lei cu meciuri din Arabia Saudită și Spania. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Marți, 23 mai, debutează o etapă intermediară incendiară în La Liga. Pentru biletul zilei la pariuri am ales un duel extrem de interesant din prima ligă spaniolă de fotbal, dar și o partidă de fotbal din Arabia Saudită. Am construit o cotă totală de 4.45 la Maxbet, iar un potențial câștig ne va aduce în buzunare duma de 445 de lei dacă vom miza 100 de lei.

Al-Nassr – Al Shabab ne rezervă o cotă de 2,26 pe biletul zilei la pariuri

Al-Nassr nu își mai permite pași greșiți în lupta pentru titlu din campionatul Arabiei Saudite. Totuși, echipa lui Cristiano Ronaldo va avea o misiune extrem de dificilă, deoarece o întâlnește pe Al-Shabab, ocupanta poziției a 3-a, marți, 23 mai, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

Al-Nassr se află la trei puncte în spatele liderului Al-Ittihad cu trei etape rămase până la finalul sezonului. Fosta echipă a lui Rudi Garcia are nevoie de victorii pe linie pentru a o depăși pe fosta formație a lui Cosmin Contra.

De cealaltă parte, Al Shabab se află pe ultimul loc de pe podium, însă fără șanse matematice la cucerirea titlului. Ultimul meci direct s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Vom alege varianta „total goluri: peste 3,5”, care are la Maxbet o cotă de 2,26.

ADVERTISEMENT

Valladolid – Barcelona ne sare în ajutor cu o cotă de 1,97 pe biletul zilei la pariuri

Barcelona a devenit matematic noua campioană a Spaniei după victoria din derby-ul local cu Espanyol, scor 4-2. „Catalanii” joacă doar pentru palmares ultimele meciuri din La Liga, iar în următoarea partidă se vor deplasa la Valladolid, marți, 23 mai, de la ora 23:00 pentru confruntarea din etapa cu numărul 36.

Barcelona are un avans de 13 puncte în fața lui Atletico Madrid, echipa aflată pe locul secund. Echipa antrenată de Xavi și-a permis să piardă în ultima etapă cu Real Sociedad, scor 1-2 la adăpostul cuceririi unui nou titlu în La Liga.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Valladolid duce o lupte pe viață și pe moarte în subsolul clasamentului. Gazdele au nevoie de victorie pentru a părăsi temporar locul 18, primul retrogradabil. Vom alege varianta „2 solist”, care are o cotă de 1.97 la Maxbet.

Biletul zilei la pariuri de marți, 23 mai 2023, aduce un posibil câștig de 445 lei

Biletul zilei la pariuri, marți, 23 mai 2023.
Biletul zilei la pariuri, marți, 23 mai 2023.

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Maxbet o cotă de 2.26 pentru pronosticul „total goluri: peste 3,5” în meciul Al-Nassr – Al Shabab și o cotă de 1.97 pentru „2 solist” la Valladolid – Barcelona, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,45. Numai bună pentru un câștig de 445 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT