Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 23 martie 2021. Bătăliile pentru play-off din Liga 2 și League One ne aduc peste 350 de lei!

22.03.2021 | 23:00
Biletul zilei la pariuri marti 23 martie 2021 Bataliile pentru playoff din Liga 2 si League One ne aduc peste 350 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de mați, 23 martie 2021, ne poate aduce un câștig de peste 350 de lei mulțumită unei cote totale de 3,59 oferită de  Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi. Mizăm 100 de lei pe două meciuri ale unor echipe care luptă pentru accederea în faza play-off, din Liga 2 a României ș din League One din Anglia.

Din România ne interesează duelul dintre U Craiova 1948 și Farul Constanța, meci care se va disputa pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova, în cadrul etapei a 20-a a eșalonului secund.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vom acorda atenție și partidei dintre Blackpool și Peterborough, o confruntare care se anunță spectaculoasă, ambele oponente fiind angrenate în lupta pentru promovare, fie directă, fie după disputarea fazei play-off.

Farul Constanța, obligată să n piardă în Bănie, ne aduce o cotă de 1,71

Ultimul meci al etapei a 20-a din Liga 2 se joacă marți, de la 19:30 și le aduce față în față pe U Craiova 1948 și Farul Constanța, două dintre pretendentele la unul din primele 6 locuri. Ambele echipe au câte 31 de puncte, ceea ce înseamnă că un rezultat de egalitate le poate duce pe ambele în play-off, în cazul lor vorbim și de un golaveraj avantajos, cel puțin până la disputa de pe ”Ion Oblemenco”, +13 pentru olteni, respectiv +6 pentru ”Marinari”. Dacă meciul nu se va încheia la egalitate, și oricare dintre oponente ar acumula 34 de puncte, atunci putem cunoaște una dintre echipele calificate matematic în play-off, înaintea ultimei etape de la sfârșitul acestei săptămâni.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Gruparea olteană dă semne de oboseală după ce a dominat și a condus în clasament în cea mai mare parte a sezonului. Aducerea lui Ovidiu Stângă pe banca alb-albaștrilor s-a dovedit o decizie deloc inspirată a fiului patronului Adrian Mititelu, U Craiova reușind contraperformanța de a pierde două din cele trei partide cu fostul mijlocaș antrenor. Între timp Stângă a fost înlocuit cu Eugen Trică, dar moralul fotbaliștilor pare grav afectat de ultimele rezultate, în urma cărora ”Leii din Bănie” au ceda fotoliul de lider al ligii scunde. În mod normal oltenii vor încerca să profite de avantajul terenului propriu, dar prea multă dorință a putea avea efectul de bumerang.

De partea cealaltă, pentru nu ieși din calculele promovării, Farul Constanța nu are voie să piardă la Craiova, pentru că acesta este ultimul meci al trupei lui Ianis Zicu, în sezonul regulat. Ne așteptăm așadar la o luptă deschisă. Cu un rezultat de egalitate în Bănie, dobrogenii vor trebui să aștepte rezultatele din ultima etapă pentru a ști dacă vor evolua în partea a doua a sezonului în play-off. Ca să fie siguri că își îndeplinesc obiectivul, ”Marinarii” au nevoie de victorie și au demonstrat în acest sezon că sunt o echipă solidă, dovadă stând cele cinci succese pe teren străin din 10 meciuri. Vom merge pe varianta „X2”, pont ce are o cotă de 1,71, la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Blackpool și Peterborough înscriu, dar gazdele nu pierd, iar noi profităm de cota de 2,10

Blackpool – Peterborough este o partidă extrem de atractivă, ambele formații având nevoie de puncte pentru a-și atinge obiectivele. Gazdele sunt pe locul 10 al clasamentului, la trei puncte în urma lui Charlton Athletic, ocupanta locului 6, ultimul care duce în play-off-ul League One din Anglia, în vreme ce oaspeții sunt pe 2, poziție promovabilă direct în Championship, dar simt în ceafă respirația celorlalte pretendente la poziția secundă, Sunderland și Lincoln City.

Neînvinsă pe teren propriu de 11 etape, Blackpool este o grupare peste medie, o echipă care nu marchează foarte mult și care a încasat câte un gol în trei din ultimele patru jocuri de acasă. Până la finalul sezonului mai sunt 9 etape ceea ce înseamnă că niciuna dintre formațiile care aspiră măcar la un loc în play-off, între care și Blackpool, nu mai au voie să facă pași greșiți. Dat fiind și istoricul de care am pomeni mai devreme, ne așteptăm ca gazdele să nu piardă această întâlnire.

ADVERTISEMENT

Însă, poziția pe care o ocupă Peterborough este vânată și de alte echipe, iar acest lucru îi obligă întru câtva pe elevii lui Darren Ferguson să forțeze mai mult decât de obicei, să înscrie și să obțină cel puțin un punct la Blackpool. Mizăm așadar pe „1X și peste 1,5 goluri”, care are o cotă de 2,10 la  Get’s Bet.

359 de lei câștigați cu biletul zilei din 22 martie

În concluzie, un rezultat pozitiv al Farului la Craiova, ne aduce o cotă de 1,71 la  Get’s Bet, în vreme ce duelul pe care nici Blackpool, nici Peterborough nu au voie să-l piardă ne oferă și el o cotă de 2,10. Cu o miză de 100 de lei pe acest bilet puteți să câștigați 359 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT