Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 24 august 2021. Get’s Bet ne aduce profit de peste 400 de lei cu meciuri din play-off-ul Champions League

Pentru biletul zilei din 24 august am ales două meciuri din play-off-ul UEFA Champions League
23.08.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 24 august 2021 Gets Bet ne aduce profit de peste 400 de lei cu meciuri din playofful Champions League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei din 24 august ne poate aduce un profit de peste 400 de lei, dacă se vor adeveri pronosticurile noastre. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,23 la Get’s Bet și ne așteptăm la un câștig de 423 de lei.

Primul meci de pe biletul zilei este cel dintre Ferencvaros și Young Boys, care va lua startul la ora 22:00. Maghiarii vor încerca să își ia revanșa după rezultatul de la Berna, acolo unde, elvețienii au câștigat după un duel spectaculos, scor 3-2, și au luat prima opțiune la calificare.

ADVERTISEMENT

PSV Eindhoven – Benfica este al doilea meci de pe biletul zilei, un adevărat derby în această fază preliminară a Ligii Campionilor. Și aici, favorită la calificare este formația oaspete. În tur, lusitanii s-au impus cu scorul de 2-1. Și această partidă se va juca de la ora 22:00.

„Peste 3,5 goluri”, cotă 2.35 în Ferencvaros – Young Boys

Ferencvaros are șansa a doua în returul de pe „Groupama Arena” din Budapesta. În cazul în care nu va reuși să întoarcă soarta dublei cu Young Boys, maghiarii vor trebui să se mulțumească cu participarea în grupele UEFA Europa League. Până să ajungă să joace în play-off, gazdele au trecut în preliminarii de Prishtina, din Albania (6-1, scor general), Zalgiris Kaunas (5-1, în dublă manșă), sau Slavia Praga, pe care a eliminat-o după 2-1 la general.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Ferencvaros îl va avea la dispoziție pentru retur pe Eldar Civic, care și-a ispășit suspendarea primită după eliminarea din deplasarea de la Praga, din runda anterioară. Va lipsi însî Igor Kharantin, tot din cauza cumului de cartonașe galbene.

Victoria elvețienilor din tur nu a fost doar spectaculoasă, ci și surprinzătoare, pentru că echipa a jucat în inferioritate numerică din minutul 25 al duelului de pe „Wankdorf”, după eliminarea lui Hefti. Pentru a ajunge să se bată pentru un loc în grupele UCL, Young Boys a trecut în preliminarii de Slovan Bratislava, scor 3-2 la general, și cu 4-2 de campioana României, CFR Cluj. Mizăm așadar pe un meci la fel de spectaculos ca cel de la Berna și un pronostic de „peste 3,5 goluri”, care are o cotă de 2.35 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cota 1.80 pentru „GG” în PSV Eindhoven – Benfica

PSV a intrat în preliminariile UEFA Champions League începând cu turul al treilea. Vicecampioana Olandei nu a avut nicio emoție cu Galatasaray, pe care a eliminat-o după 5-1 la general. A urmat apoi o nouă dublă manșă de care a trecut lejer, cu Midtjylland, scor general 4-0. După ce a pierdut pe „da Luz” cu 1-2, PSV și-a refăcut moralul în weekend, cu o victorie de moral, în fața modestei Cambuur, scor 4-0.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

PSV abordează acest sezon fără vedeta echipă din ediția precedentă.  Donyell Malen a fost cedat în Germania, la Borussia Dortmund, contra sumei de peste 30 de milioane de euro. De cealaltă parte, portughezii au pierdut și ei doi fotbaliști importanți. Este vorba despre Luca Waldschmidt și Pedrinho, doi mijlocași ofensivi, care au ajuns la Wolfsburg, respectiv Șahtior Donețk. În schimbul lor, Benfica a încasat un total de 30 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Jorge Jesus a ajuns în această fază după ce a trecut de Spartak Moscova, 2-0 în ambele manșe. În ultima etapă de campionat, Benfica a menajat mai mulți titulari, dar tot a reușit să câștige la scor de neprezentare contra celor de la Gil Vicente. Pentru duelul din Olanda, „ambele echipe marchează” are o cotă de 1,80 la Get’s Bet.

Aşadar, pronosticul de „peste 3,5 goluri” în Ferencvaros – Young Boys și cel de „ambele echipe marchează” în PSV – Benfica are o cotă de 4,23 la Get’s Bet. Noi am ales o miză de 100 de lei şi aşteptăm un profit de 423 lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT