Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 24 august 2022. Mizăm pe două partide din Champions League pentru un câștig de peste 515 de lei

Biletul zilei de miercuri, 24 august 2022, ne poate aduce un câștig 516 lei cu ajutorul două meciuri extrem de atractive din play-off-ul Ligii Campionilor.   
23.08.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 24 august 2022 Mizam pe doua partide din Champions League pentru un castig de peste 515 de lei
ADVERTISEMENT

Ne întoarcem la cea mai importantă competiție continentală intercluburi după ce am avut parte de meciuri magnifice campionatele Europei. Pentru biletul zilei de miercuri, 24 august 2022 am ales meciurile care par a fi cele mai atractive și pe care credem că le-am analizat suficient de bine încât să facem și profit. Noi ne-am oprit la două partide în mergem pe goluri. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 5,16 la Netbet.

Deschidem biletul zilei de miercuri, 24 august 2022 cu duelul dintre PSV Eindhoven și Rangers. Sunt echipele ce au încheiat la egalitate prima manșă, de la Glasgow, o remiză spectaculoasă, cu patru goluri, ceea ce ne face să credem că în Olanda lucrurile vor fi și mai încrâncenate. Pe de altă parte, după ce am văzut jocul tur, chiar credem că gazdele pornesc cu prima șansă, dar asta nu înseamnă că nu vor avea emoții.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere mergem în Turcia, acolo unde fanii trăiesc fotbalul la intensitate maximă. Trabzonspor – FC Copenhaga este un meci deschis oricărui rezultat, în care chiar credem că ambele echipe vor marca. Rămâne de văzut cine va face pasul spre grupele Ligii Campionilor. În acest caz nu vom risca un pariu pe o echipă anume, dar mergem pe goluri, evident.

Cotă de 3,10 pe biletul zilei în disputa PSV Eindhoven – Rangers

Prima propunere de pe biletul zilei de miercuri, 24 august 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre PSV Eindhoven și Rangers, două formații pe cât de iubite de fani, pe atât de ambițioase și dornice să confirme că sunt între formațiile de legendă ale fotbalului continental. De altfel, ambele au în palmares trofee europene.

ADVERTISEMENT

Prima manșă a fost una de-a dreptul spectaculoasă ci batavii la conducere, egalați la scurt timp după ce au deschis scorul, apoi conduși cu 2-1. La fel ca și scoțienii au reacționat foarte bine și în mai puțin de 10 minute stabileau scorul final 2-2. Acum lucrurile sunt puțin diferite pentru că cineva trebuie să învingă, fie după cele 90 de minute regulamentare, fie după prelungiri, sau chiar după executarea loviturilor de departajare.

Spuneam, însă, ceva mai devreme că mergem pe mâna echipei din Eindhoven. Dacă olandezii nu au jucat în week-end, scoțienii au avut un meci dificil cu Hiberninan, pe care l-au încheiat tot remiză, și tot 2-2, la fel ca în prima manșă cu PSV din play-off-ul Champions League. În meciul de campionat Rangers a fost în controlul jocului și a condus cu 1-0 și 2-1, dar s-a văzut egalată în minutul 90 și a terminat partida cu doi jucători eliminați.

ADVERTISEMENT

PSV – Rangers este unul dintre acele meciuri de la care așteptăm multe, dar nu trebuie să exagerăm. Se pot înscrie multe goluri, cum la fel de bine tabela poate rămâne imaculată până la finalul duelului. Vom merge în acest caz pe varianta în care ambele oponente vor puncta dar gazdele merg mai departe: ”PSV se califică și ambele echipe marchează”, care are la Netbet o cotă de 3,10.

Trabzonspor – FC Copenhaga ne aduce o cotă de 1,66 la biletul zilei

Mergem în Turcia pentru ultima propunere, la duelul dintre Trabzon și FC Copenhaga. Am ales acest meci pentru că ne așteptăm să vedem o partidă deschisă, chiar cu multe reușite. Cum spuneam deja, este un meci deschis oricărui rezultat și din acest motiv ne este imposibil să avem o favorită. La final, însă, va triumfa fotbalul, suntem convinși.

ADVERTISEMENT

Ne-am obișnuit să vedem meciuri atractive atunci când în teren se află o echipă nordică. Știm deja că pentru scandinavi, indiferent că vorbim de danezi, suedezi, finlandezi, sau norvegieni, golul este bucuria supremă și echipele nu renunță la ideea de a juca deschis. Acest lucru va fi, desigur, un avantaj pentru Trabzon, o echipă puternică și care, pe deasupra, va beneficia de sprijinul fanaticilor susținători.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În tur s-a impus danezii cu 2-1 și pornesc cu un ușor avantaj pentru că au demonstrat deja că au o capacitate fantastică de a gestiona situațiile dificile. În plus nordicii vin după un succes în campionat, în timp ce turcii au pierdut categoric 2-5 cu Antalyaspor. Vom merge cu încredere pe pontul care credem că este cel mai apropiat de ceea ce vom vedea pe micile ecrane: ”ambele echipe marchează”, care are o cotă de 1,66 la Netbet.

 

Biletul zilei aduce un profit potențial de 516 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri, 24 august 2022, la pariuri, avem de la Netbet o cotă de 3,10 pentru pronosticul ”gazdele se califică și ambele echipe marchează” în duelul dintre PSV Eindhoven și Rangers și o cotă de 1,66 pentru ”ambele echipe marchează”, în disputa dintre Trabzonspor și FC Copenhaga, care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 516 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT