Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 24 mai 2022. Mizăm pe două meciuri de baraj pentru un câștig de aproape 390 de lei

Biletul zilei de marți, 24 mai 2022, ne poate aduce un câștig de 386 de lei cu ajutorul a două înfruntări în care echipele implicate vizează promovarea în eșaloane superioare în Anglia și Germania.
23.05.2022 | 22:58
Biletul zilei la pariuri marti 24 mai 2022 Mizam pe doua meciuri de baraj pentru un castig de aproape 390 de lei
Dynamo Dresda - Kaiserslautern
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de marți, 24 mai 2022 pentru biletul zilei la pariuri vă propunem două ponturi cu care nu sperăm să ne îmbogățim, dar vizăm un profit decent. Evident vom și argumenta pentru fiecare în parte alegerea făcută. Vorbim despre două partide de baraj în care mizele sunt importante pentru toate echipele implicate. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 3,86 la Casa Pariurilor şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de marți, 24 mai 2022, la pariuri, cu înfruntarea dintre Halifax și Chesterfield, din barajul de promovare în Ligue Two, al patrulea eșalon valoric al Angliei. Este o întâlnire ce se dispută în manșă unică, ceea ce face extrem de atractiv acest pariu. Vom merge cu încredere pe reușite în acest meci pentru că și miza este una pe măsură.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere mergem în Germania unde se joacă de asemenea, un meci de baraj, dar la un nivel ceva mai înalt, pentru menținere/promovare în 2 Bundesliga. Urmărim la joc două multiple câștigătoare de trofee din campionatele Germaniei, fie că vorbim de Est, sau de Vest. Deși cifrele nu ne ajută, noi vom miza și în acest caz pe goluri.

Cotă de 2,01 pe biletul zilei în disputa Halifax – Chesterfield

Prima propunere de pe biletul zilei de marți, 24 mai 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea din barajul de promovare din a cincea ligă a Angliei, în ce a de a patra, acolo unde începe propriu-zis fotbalul profesionist din Albion. Sigur că pare mai puțin atractiv acest joc, dar noi încercăm să vă convingem de contrariu.

ADVERTISEMENT

În acest moment, în liga a cincea din Anglia se dispută meciurile din play-off, o formă de organizare, evident, altfel decât în restul Europei, tocmai pentru a da amploare și mai ales valoare acestor dueluri care în palmaresul oricărui club de la acest nivel ”se pune” în palmares ca trofeu. Duelul nu este altceva decât o continuare a bătăliilor duse în Conference League, al cincilea nivel din structura piramidei fotbalului englez.

Cele două oponente au fost relativ egale în lupta pentru promovare, cu un plus pentru Halifax care a încheiat sezonul regulat pe poziția a 4-a, cu 84 de puncte, 10 mai multe decât Chesterfield, locul 7. Însă, în Anglia, chiar și la acest nivel partidele au miză. E vorba de o promovare și de viitorul multor fotbaliști de perspectivă, care abia așteaptă să facă pasul spre fotbalul cu adevărat important.

ADVERTISEMENT

Pentru că cele două echipe s-au întâlnit suficient de des în ultimii ani, și pentru că fiind un meci în manșă unică nu poate exista decât un singur câștigător, vom merge cu maximum de încredere pe o variantă care ar trebui să fie câștigătoare, și pentru noi, nu doar pentru fotbaliștii implicați în duel. Mizăm pe ”ambele marchează”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 2,01.

Dinamo Dresda – Kaiserslautern ne aduce o cotă de 1,92 la biletul zilei

Campionatul Germaniei, la fel ca și majoritatea celorlalte întreceri interne europene, se apropie de final. După ce Bundesliga s-a încheiat cu triumful lui Bayern Munchen, au rămas în joc echipele care aspiră la o promovare, și, evident, cele care încearcă să-și salveze sezonul evitând retrogradarea într-un eșalon inferior.

ADVERTISEMENT

Dinamo Dresda – Kaiserslautern este exact genul de meci pe care și-l doresc pariorii, pentru că posibilitățile sunt multiple, chiar dacă noi am ales varianta cea mai plauzibilă, și cea mai aducătoare de profit. Vorbim de o înfruntare între două echipe care au cunoscut gustul succesului și tocmai pe dorința lor de a nu păta istoria vom miza și noi.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Fiind un meci de baraj tentația e mare de a merge clasic pe goluri puține, și nici nu ne propunem să facem exces de optimism, doar să fim realiști și să pariem în consecință. În acest caz nu vom risca prea mult atunci când alegem varianta ”ambele marchează”, care are o cotă de 1,92 la Casa Pariurilor.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 386 de lei

 

În concluzie, pentru biletul zilei de marți, 24 mai 2022, la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 2,01 pentru pronosticul ”ambele marchează” în duelul dintre Halifax și Chesterfield și o cotă de 1,92 pentru ”ambele echipe marchează”, în disputa dintre Dinamo Dresda și Kaiserslautern care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 386 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT