Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 24 noiembrie 2020. Cotă 3,30 în Champions League

23.11.2020 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 24 noiembrie 2020 Cota 330 in Champions League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marți, 24 noiembrie 2020. În această seară, se joacă primele meciuri din etapa a patra a fazei grupelor Champions League. Mizăm 100 de lei pe două dintre meciurile decisive şi avem un câştig de 330 de lei la Get’s Bet.

Primul meci de pe biletul zilei este Paris Saint-Germain – RB Leipzig, din Grupa H, care va începe la ora 22:00. Se anunţă un joc extrem de interesant, mai ales că francezii tremură pentru locul ce le poate aduce calificarea în optimile de finală.

ADVERTISEMENT

O altă partidă interesantă se va disputa în Grupa G, tot de la ora 22:00, și le va pune față în față pe Dinamo Kiev și FC Barcelona. E un meci de totul sau nimic pentru trupa lui Mircea Lucescu, orice pas greșit însemnând ratarea calificării pentru ucraineni.

Cotă 1,50 pentru goluri în PSG – Leipzig

Duelul de pe Parc des Princes va fi unul extrem de tensionat, deoarece elevii lui Thomas Tuchel sunt cu cuțitul la os după prestațiile neconvingătoare din acest sezon de Champions League. Mai mult, francezii riscă să fie eliminați încă din faza grupelor după ce în sezonul precedent au jucat finala.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Pentru a ajunge în finala cu Bayern, PSG a trecut de Leipzig cu un sec 3-0, dar nemții și-au luat revanșa în meciul tur din actualul sezon când s-au impus cu 2-1. Situația este foarte încâlcită în Grupa H, acolo unde Manchester United și Lepzig au câte 6 puncte, iar PSG și Istanbul BB au câte 3 puncte.

Parizienii au o mulțime de probleme de lot înaintea partidei de marți, dar starurile Neymar și Kylian Mbappe vor fi pe teren. Leipzig este și ea cunoscută ca o echipă ofensivă, astfel că pariul nostru este ”ambele marchează”, care are cota 1,50 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Prima repriză câștigată de Barcelona are cotă 2,20

Barcelona are un parcurs perfect în grupele Champions League, dar nu este liniște pe Camp Nou deoarece rezultatele din campionat sunt mult sub așteptări. Învinși în derby-ul cu Atletico Madrid, catalanii vin la Kiev cu orgoliul rănit.

De partea cealaltă, Mircea Lucescu are în continuare probleme de lot din cauza coronavirusului. Calificarea în optimi pare o utopie pentru Dinamo Kiev, care însă încearcă să prindă locul 3 pentru a ajunge în Europa League.

ADVERTISEMENT

Ucrainenii au făcut un meci eroic în tur, pe Camp Nou, unde au pierdut doar cu 1-2, și încearcă să ofere o nouă replică de calitate catalanilor. Ronald Koeman l-a lăsat acasă pe Leo Messi, dar chiar și așa Barcelona este o forță, iar varianta pe care mizăm este ”Barcelona câștigă prima repriză”, mai ales că avem o cotă atractivă la Get’s Bet: 2.20.

330 de lei, câştig potenţial pe biletul zilei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,50 pentru pronosticul ”ambele marchează” în meciul PSG – Leipzig și o cotă de 2,20 pentru ”Barcelona câștigă prima repriză” la Dinamo Kiev – FC Barcelona, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,30. Numai bună pentru un câștig de 330 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: