Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 25 mai 2021. Câștig de peste 370 de lei din tenis și fotbal

Biletul zilei de marți, 25 mai 2021, poate aduce un câștig de peste 370 de lei cu ajutorul unui meci de tenis și a unei partide de fotbal.
24.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 25 mai 2021 Castig de peste 370 de lei din tenis si fotbal
Biletul zilei de marți, 25 mai 2021, poate aduce un câștig de peste 370 de lei cu ajutorul unui meci de tenis și a unei partide de fotbal. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem în calificările de pe tabloul feminin de la Roland Garros și pe o întâlnire din ultima etapă a play-off-ului din Liga 1. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,73 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit major.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul de tenis dintre Irina Bara și Mihaela Buzărnescu, din primul tur al calificărilor de la French Open. Este a treia întâlnire între cele două românce, iar Miki s-a impus de fiecare dată până acum.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este CFR Cluj – FCSB, care deschide ultima etapă din play-off-ul din Liga 1 și care are startul la ora 20:30. Este un meci de vacanță pentru ambele formații, după ce ardelenii și-au asigurat matematic al patrulea titlu consecutiv.

Cotă de 1,86 de la meciul Bara – Buzărnescu

Startul calificărilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, va aduce un duel inedit între două românce, Irina Bara și Mihaela Buzărnescu, ambele având în gând visul de a ajunge pe tabloul principal.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Bara este considerată favorită pentru că stă mai bine în clasamentul WTA, dar Buzărnescu încearcă revenirea în top după ce a revenit abia săptămâna trecută în circuit după ce s-a accidentat în meciul din Billie Jean King Cup cu Italia.

Miki a câștigat ambele întâlniri directe până acum, dar ultima a fost în urmă cu 4 ani. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 20,5 game-uri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,86.

ADVERTISEMENT

Meciul CFR Cluj – FCSB vine cu o cotă de 2,00

Așteptat ca un mare derby cu trofeul pe masă, meciul din Gruia a ajuns să fie doar o întâlnire între două formații care vor menaja mulți titulari. Și asta deoarece ardelenii sunt deja campioni, iar Gigi Becali și-a trimis vedetele în vacanță.

Singurul lucru cert la această partidă este faptul că ardelenii vor primi trofeul de campioni după ultimul fluier, iar antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea, își va lua la revedere de la jucători pentru că a decis să nu mai continue.

ADVERTISEMENT

Va fi un meci amical în care miza jucătorilor este aceea de a se feri de accidentări. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”sub 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,00 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 373 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,86 pentru pronosticul ”peste 20,5 game-uri” în meciul Irina Bara – Mihaela Buzărnescu și o cotă de 2,00 pentru ”sub 2,5 goluri” la CFR Cluj – FCSB, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,73. Numai bună pentru un câștig de 373 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT