Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 26 aprilie 2022. Mizăm pe meciuri din eșalonul secund al României și din Liga Campionilor pentru un câștig de aproape 500 de lei

Biletul zilei de marți, 26 aprilie 2022, ne poate aduce un câștig de 497 de lei cu ajutorul a două înfruntări interesante, din campionatul României, liga a doua, respetiv din Liga Campionilor.
25.04.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 26 aprilie 2022 Mizam pe meciuri din esalonul secund al Romaniei si din Liga Campionilor pentru un castig de aproape 500 de lei
Manchester City - Real Madrid este duelul stelar din semifinalele Ligii Campionilor. Sursa foto: Sports Illustrated
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de marți, 26 aprilie 2022 vă propunem pentru biletul zilei la pariuri două meciuri a căror miză este extrem de importantă, pentru toate cele patru echipe implicate. Vorbim de două înfruntări din liga a doua a României, respectiv UEFA Champions League. Sunt două dueluri în care așteptăm să vedem multe orgolii și, foarte probabil, puține reușite pe tabela de scor. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 4,97 la Fotuna şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de marți, 26 aprilie 2022, la pariuri, cu duelul dintre Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești din cel de al doilea eșalon fotbalistic al României. Este dacă vreți ”meciul adevărului” după ce ambele oponente au avut evoluții fluctuante în faza play-off din liga a doua. Atât pentru ”U”, cât și pentru Petrolul, orice punct contează, iar acest lucru ar putea dăuna spectacolului sportiv.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere, așa cum spuneam, mergem în Anglia, pentru disputa dintre Manchester City și Real Madrid, din prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor. Se vor afla față în față două dintre cele mai imprevizibile și periculoase echipe de fotbal din lume. Va fi și un duel tactic între antrenorii Pep Guardiola și Carlo Ancelotti.

Cotă de 2,25 pe biletul zilei în disputa ”U” Cluj – Petrolul

Prima propunere de pe biletul zilei de marți, 26 aprilie 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești. Gazdele sunt pe 3 în clasament, la doar 6 puncte de liderul Petrolul, ceea ce înseamnă că o victorie a ”Șepcilor roșii” ar relansa lupta pentru prima poziție a clasamentului.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, însă, trebuie să luăm serios în considerare că sezonul se apropie de final, ceea ce înseamnă că orice punct, pentru ambele oponente, contează enorm. Tocmai din acest motiv suntem tentați să credem cu tărie că va fi o partidă încrâncenată, probabil aprigă la mijlocul terenului, dar cu puține apariții ale fotbaliștilor în cele două careuri.

De altfel, dacă ne uităm pe liniile de clasament ale ardelenilor și ale prahovenilor vom observa că nu s-au evidențiat printr-un apetit ofensiv prea mare în această fază finală a campionatului. Fiecare a marcat câte 6 goluri în cinci partide, ceea ce dă o medie de puțin peste un gol per meci. Nici partida din sezonul regulat nu a fost mai darnică în goluri, ”lupii galbeni” câștigând la limită, cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Mai adăugăm la aceste argumente și remiza fără goluri din turul fazei play-off, de la Ploiești, pentru a înțelege că meciul se va îndrepta spre o nouă remiză, cel mai probabil la fel ca ultima, fără gol pe tabela de scor. Pariem așadar pe ”sub 0,5 goluri în prima repriză”, care are la Fortuna o cotă extrem de atractivă de 2,25.

Manchester City – Real Madrid ne aduce o cotă de 2,21 la biletul zilei

Pentru a doua propunere nu avem nici un motiv să nu fim măcar un pic mai optimiști că vom vedea goluri, ba chiar, pentru a ridica miza, să încercăm varianta ambele marchează, dar nu trebuie să debordăm de optimism că vom avea parte de un scor fluviu și vom încerca să argumentăm această prezumție a noastră.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi să ne luăm strict după statistici, ar trebui să mergem pe goluri multe, de ambele părți. ”Cetățenii” au al doilea cel mai bun atac din Premier League, cu 80 de goluri înscrise în 35 de partide, adică 2,28 goluri per meci. Madrilenii au înscris cu 11 goluri mai puține în La Liga, dar sunt cea mai eficientă formație.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Cum spuneam însă, aceste cifre nu ne fac să fim extraordinar de încrezători, ba chiar vom merge pe o variantă care are, din punctul nostru de vedere, cele mai mari șanse de reușită. Vom miza pe goluri puține, așa cum sperăm că ați înțeles deja, mai exact ”sub 2,5 goluri în meci”, care are o cotă de 2,21 la Fortuna.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 497 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de marți, 26 aprilie 2022, la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 2,25 pentru pronosticul ”sub 0,5 goluri în prima repriză” în duelul dintre Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești și o cotă de 2,21 pentru ”sub 2,5 goluri în meci”, în disputa dintre Manchester City și Real Madrid care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 497 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT