Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 26 iulie 2022. Mizăm pe două partide din Liga Campionilor pentru un câștig de peste 1.370 de lei

Biletul zilei de marți, 26 iulie 2022, ne poate aduce un câștig de exact 1.373 lei cu ajutorul a două meciuri din preliminariile Ligii Campionilor la fotbal.   
25.07.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 26 iulie 2022 Mizam pe doua partide din Liga Campionilor pentru un castig de peste 1370 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de marți, 26 iulie 2022, pentru biletul zilei la pariuri vă propunem două ponturi extrase din două meciuri care se dispută în preliminariile Ligii Campionilor, competiție în care reprezentanta României a fost eliminată deja. Am ales două înfruntări pe care le considerăm cele mai interesante, deși orice partidă din cea mai importantă competiție continentală intercluburi are farmecul ei. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 13,73 la Betano.

Două meciuri din preliminariile Ligii Campionilor pentru biletul zilei de marţi, 26 iulie 2022

Deschidem biletul zilei de marți, 26 iulie 2022 cu meciul în care se întâlnesc Viktoria Plzen și HJK Helinki, într-un duel în care, aparent, cehii sunt favoriți. Știm însă, din experiențele noastre anterioare că echipele nordice sunt mereu capabile de surprize, pentru că în campionatele de la cercul polar fotbalul se vede și se joacă altfel.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere mergem în Macedonia de Nord pentru un duel la fel de atractiv și care ne poate rotunji semnificativ veniturile. Este vorba despre returul dintre Shkupi, campioana din Macedonia de Nord, respectiv Dinamo Zagreb, campioana Croației. În tur meciul s-a terminat remiză, ceea ce face ca miza din manșa secundă să fie una uriașă pentru ambele oponente.

Cotă de 2,05 pe biletul zilei în disputa Viktoria Plzen – HJK Helinki

Prima propunere de pe biletul zilei de marți, 26 iulie 2022, este, așa cum spuneam mai devreme, întâlnirea dintre Viktoria Plzen și HJK Helinki. Nu sunt echipe care să facă parte din elita fotbalului continental, dar sunt două grupări care aspiră la un parcurs cât mai lung în competiția continentală ”Regină”.

ADVERTISEMENT

Sunt două formații care practică un fotbal plăcut, iar în meciurile lor se înscriu, de obicei, foarte multe goluri, ceea ce ne place și nouă și oricărui parior căruia i se dă șansa de a merge pe reușite. Un astfel de meci trebuie încercat de pariori și pentru că în ciuda rezultatului din prima manșă, 2-1 pentru cehi în Finlanda, returul se anunță de foc.

Așadar golurile vor fi la putere și în alegerea noastră, pentru că nu prea avem alte opțiuni, dacă este să fim corecți. Fotbalul din Cehia este unul valoros iar acest lucru se vede și la nivel de echipă națională, dar și la nivel de cluburi. Echipele din Cehia nu mai sunt victime sigure precum în urmă cu mai multe decenii, însă nici cu nordicii nu e de glumit.

ADVERTISEMENT

În plus, HJK este deja rodată, campionatul Finlandei este în plină desfășurare, iar echipa din Helsinki este, ca de obicei, una dintre principalele candidate la câștigarea titlului. Acordăm cumva prima șansă celor de la Plzen, dar mizăm și pe o reușită a nordicilor. Opțiunea noastră va fi: ”ambele echipe înscriu”, care are la Betano o cotă de 2,05.

Shkupi – Dinamo Zagreb ne aduce o cotă de 6,70 la biletul zilei

Mergem în Macedonia de Nord pentru cel de al doilea meci de pe biletul zilei. Nu este cel mai atractiv campionat, nici rezultatele la nivel de competiții continentale nu au fost până acum spectaculoase, dar fotbalul din această țară a evoluat interesant și ne îndreptățește întrucâtva să fim cu ochii pe evoluțiile campioanei din Macedonia de Nord.

ADVERTISEMENT

Am ales acest meci pentru că Shkupi a obținut un rezultat oarecum surprinzător în capitala Croației, în duelul cu Dinamo Zagreb. După 2-2 în tur, manșa secundă va fi una pe viață și pe moarte. Gazdele sunt aproape de o performanță importantă, în fața unui adversar mult mai obișnuit cu accederea în fazele superioare ale întrecerilor continentale.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Și în acest duel există o favorită pe hârtie și aceea este Dinamo Zagreb. Noi însă mizăm și pe ambiția macedonenilor de a demonstra că rezultatele echipei naționale nu sunt deloc întâmplătoare și că și la nivel de club se produce un fotbal de calitate. Așadar, vom merge cu încredere pe pontul care credem că este cel mai apropiat de ceea ce se va întâmpla: ”calificarea se va decide în reprizele de prelungiri”, care are o cotă de 6,70 la Betano.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 1.373 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de marți, 26 iulie 2022, la pariuri, avem de la Betano o cotă de 2,05 pentru pronosticul ”ambele marchează” în duelul dintre Viktoria Plzen și HJK Helsinki și o cotă de 6,70 pentru ”calificarea se decide în reprizele de prelungiri”, în disputa dintre Shkupi și Dinamo Zagreb, care, combinate pe un singur bilet, ne garantează un câștig de 1.373 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT