Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 27 iulie 2021. Meciurile din Champions League ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 320 de lei

Biletul zilei de marți, 27 iulie 2021, poate aduce un câștig de peste 320 de lei cu ajutorul a două meciuri din Champions League.
26.07.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 27 iulie 2021 Meciurile din Champions League ne aduc la Gets Bet un castig de peste 320 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din manșa secundă a turului doi preliminar. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,13 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul Flora Tallinn – Legia Varșovia, care va începe la ora 19:00. Polonezii sunt favoriți la calificare, dar victoria chinuită din tur lasă porțile deschise pentru formația din Estonia.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Omonia Nicosia – Dinamo Zagreb, care are startul tot la ora 19:00. Croații sunt cu un pas în faza următoare a competiției, dar nu au voie să se culce pe o ureche.

Cotă de 1,68 la biletul zilei de la Flora Tallinn – Legia Varșovia

Tragerea la sorți din turul doi preliminar al Champions League părea să o avantajeze pe Legia Varșovia, dar polonezii au avut o prestație lamentabilă în prima manșă și a obținut o victorie chinuită cu 2-1 după un gol marcat în minutele de prelungiri.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Estonii au arătat un joc mai mult decât curajos în Polonia și păstrează în continuare șanse de aaccede în faza următoare a competiției, dar pentru acest lucru trebuie să aibă mai mjltă precizie pe faza ofensivă.

Rezultatul din tur lasă loc pentru un joc deschis din partea celor două combatante. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,68.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Dinamo Zagreb aduce o cotă de 1,95 la biletul zilei

Fostă adversară a celor CFR Cluj din Champions League în sezonul precedent când s-au oprit în turul trei preliminar, Dinamo Zagreb visează să pătrundă în faza grupelor de această dată, în ciuda faptului că parcursul se anunță unul foarte greu.

Victoria destul de clară din tur, scor 2-0, îi face pe croați mari favoriți la calificare, dar Omonia Nicosia se poate dovedi o nucă tare, mai ales că ciprioții sunt extrem de puternici pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Dinamo Zagreb pare echipa mai bine închegată și de aceea am ales pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 1,95 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 329 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,68 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Flora Tallinn – Legia Varșovia și o cotă de 1,95 pentru ”2 solist” la Omonia Nicosia – Dinamo Zagreb, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,29. Numai bună pentru un câștig de 329 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT