Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 27 octombrie 2021. Câștig de peste 300 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Cupa Ligii Angliei

Biletul zilei de miercuri, 27 octombrie 2021, poate aduce un câștig de aproape 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
26.10.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 27 octombrie 2021 Castig de peste 300 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Cupa Ligii Angliei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei, în care evoluează două dintre favoritele la trofeu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,20 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu Burnley – Tottenham Hotspur, care va începe la ora 21:45. Londonezii par că nu a avea nici în acest an forța de a se lupta pentru titlu în Premier League și de aceea cupele rămâne un obiectiv viabil pentru ei.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este West Ham United – Manchester City, care are startul tot la ora 21:45. Pep Guardiola își va menaja o serie de vedete la acest joc și ”ciocănarii” au o șansă reală de a merge mai departe.

Cotă de 2,10 de la Burnley – Tottenham pentru biletul zilei

Spurs pare să aibă un nou sezon cenușiu, alternând meciurile foarte bune cu cele în care nu le iese nimic. Trupa lui Nuno Espirito Santo vine la Burnley după eșecul cu West Ham din derby-ul Londrei, iar încrederea nu este deloc la cote ridicate.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Norocul lor este că Burnley se află într-o situație groaznică în campionat și nu le stă gândul la Cupa Ligii, când deasupra capului tronează spectru retrogradării și al pierderii unei sume uriașe de bani.

Dar așa cum ne-am obișnuit în Anglia, echipele mici nu renunță niciodată și în aceste condiții mizăm pe pronosticul ”x la pauză”, pentru că și cota de 2,10 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

West Ham – Manchester City contribuie la biletul zilei cu o cotă de 1,52

”Ciocănarii” traversează o perioadă fatastică fiind în primele patru în Premier League și așteaptă cu încredere cu duelul cu Manchester City, mai ales că Pep Guardiola pare tentat să-și odihnească o serie de vedete.

City este într-un sezon cu multe sinusoide, dar este abia începutul și managerul spaniol are timp să ajusteze jocul formației sale. Însă, în vestiarul ”cetățenilor” a izbucnit un pui de scandal, Raheem Sterling fiind nemulțumit că primește tot mai puține minute după aducerea lui Jack Grealish.

ADVERTISEMENT

Cele două formații se pot lăuda cu unele dintre cele mai bune defensive din Premier League și de accea am ales varianta ”sub 1,5 goluri în prima repiză”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,52.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 320 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,10 pentru pronosticul ”x la pauză” în meciul Burnley – Tottenham Hotspur și o cotă de 1,52 pentru ”sub 1,5 goluri în prima repriză” la West Ham United – Manchester City, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,20. Numai bună pentru un câștig de 320 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: