Sport

Biletul zilei la pariuri, marți 27 septembrie 2022. Câștig de 300 de lei cu meciuri din Liga Națiunilor

Biletul zilei de marți, 27 septembrie 2022, ne poate aduce un câștig de puțin peste 300 de lei cu ajutorul a două partide din Liga Națiunilor.
26.09.2022 | 22:59
Biletul zilei la pariuri marti 27 septembrie 2022 Castig de 300 de lei cu meciuri din Liga Natiunilor
Marți, 27 septembrie, am putea câștiga peste 300 de lei cu biletul zilei la pariuri, ce cuprinde două partide din Liga Națiunilor
ADVERTISEMENT

Continuăm și în această săptămână „vânătoarea” de câștiguri la pariuri. Pentru biletul zilei de marți, 27 septembrie 2022, am selectat dueluri din ultima etapă a Ligii Națiunilor. Suntem încrezători că putem bifa un nou succes. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 3,05 la Unibet.

Meciurile ultimei runde din Liga Națiunilor ne pot aduce un câștig de 305 de lei cu biletul zilei la pariuri

Deschidem biletul zilei de marți, 27 septembrie 2022, cu meciul dintre Norvegia – Serbia, din cadrul Grupei 4, Divizia B. Se anunță o partidă mai mult decât interesantă, în care locul 1 în grupă e principalul obiectiv pentru cele două reprezentative!

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua alegere vine de la disputa dintre Portugalia – Spania, din cadrul Grupei 2, Divizia A. Spania a pierdut prima poziție după înfrângerea cu Elveția și are nevoie acum de victorie în ultima etapă. Se anunță un meci care pe care la Braga pentru un loc în play-off-ul Ligii Națiunilor.

Cotă de 1,65  pe biletul zilei la pariuri în disputa Norvegia – Serbia

Prima propunere de pe biletul zilei de marți, 27 septembrie 2022, vine de la meciul Norvegia – Serbia. Cele două naționale sunt vecine de clasament, fiind la egalitate de puncte, 10. Calificarea în Divizia A se va juca la Oslo, acolo unde norvegienii vor avea suportul fanilor. O remiză i-ar ajuta pe norvegieni, care au de partea lor rezultatul din tur, victoria cu 1-0 de la Belgrad.

ADVERTISEMENT

Serbia e pe locul doi în grupă, dar e dezavantajată de rezultatul direct. Sârbii au câștigat lejer duelul cu o altă nordică, scor 4-1 în fața Suediei. Cu moralul ridicat, reprezentativa de la Belgrad va veni în Norvegia după toate cele trei puncte și implicit calificarea în Divizia A a Ligii Națiunilor.

Se anunță un meci mai mult decât disputat între Norvegia și Serbia. Norvegia putea să rezolve soarta calificării, dacă se impunea în Slovenia. Așa, calificarea în Divizia A se va decide în ultima etapă, acolo unde Serbia e favorită, din punctul nostru de vedere. Haaland nu are ce face de unul singur în fața sârbilor, astfel că vom miza pe “X2” în disputa Norvegia – Serbia, la o cotă de 1,65 oferită de către cei de la Unibet.

ADVERTISEMENT

Portugalia – Spania, pariu într-o cotă de 1,85 la biletul zilei la pariuri

Pentru ce de-a doua alegere, mergem la Braga, pentru disputa dintre Portugalia și Spania . Portughezii sunt pe primul loc în Grupa 2 din Divizia A, după rezultatele din penultima etapă. Lusitanii s-au impus categoric pe terenul cehilor, scor 4-0, și au două puncte avans față de Spania. O remiză le asigură locul în play-off-ul Ligii Națiunilor.

Spania a căzut pe doi după eșecul cu Elveția, scor 1-2. Ibericii au cedat surprinzător în fața naționalei de pe ultimul loc înaintea duelurilor din etapa a 5-a. Evoluția elevilor lui Luis Enrique a fost modestă, însă spaniolii nu renunță la calificarea în play-off. Și vor veni la Braga cu gândul la victorie!

ADVERTISEMENT

Se anunță un meci interesant între cele două naționale. Portugalia are fanii de partea ei, dar Spania vrea să câștige disputa de la Braga. Iar pentru asta are nevoie de cel puțin un gol înscris. Lusitanii nu se vor lăsa mai prejos și vor încerca și ei să marcheze măcar o dată în fața ibericilor. În condițiile date, cel mai logic pariu la această confruntare e “ambele marchează”, la o cotă de 1,85 oferită de către cei de la Unibet.

Un eventual profit de 205 de lei pentru biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri, marți 27 septembrie 2022
Biletul zilei la pariuri, marți 27 septembrie 2022

În concluzie, pentru biletul zilei de marți, 27 septembrie 2022, la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,65 pentru „X2 ” în disputa Norvegia – Serbia și o cotă de 1,85 pentru „ambele marchează” în disputa dintre Portugalia – Spania, combo care însumează o cotă totală de 3,05. Iar cu o miză de 100 de lei, putem genera un câștig de 305 de lei!

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT