Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 28 februarie. Câștig de 877 lei cu meciuri din România și Italia

Biletul zilei la pariuri de marți, 28 februarie 2023, poate veni cu un câștig de 877 lei cu ajutorul a două meciuri din România și Italia.
27.02.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri marti 28 februarie Castig de 877 lei cu meciuri din Romania si Italia
Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig de 877 de lei cu meciuri din România și Italia. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

La mijlocul acestei săptămâni se dispută etapa intermediară cu numărul 28 din SuperLiga. Am ales un meci interesant din primul eșalon al fotbalului românesc, dar și un derby din Serie A. Am construit o cotă totală de 8,77 la Netbet, iar un potențial câștig ne va aduce în buzunare suma de 877 de lei dacă vom alege să mizăm 100 de lei.

Meicul Chindia Târgoviște – FC U Craiova 1948 vine în ajutor cu o cotă de 2,04 pe biletul zilei la pariuri

FC U Craiova 1948 se află într-o luptă acerbă cu Sepsi pentru ultimul loc care asigură prezența în play-off-ul din SuperLiga. Aflați la cinci puncte în urmă, oltenii au șansa să rămână aproape cu o victorie în meciul cu Chindia Târgoviște, programat marți, 28 februarie, ora 18:00.

ADVERTISEMENT

Echipa antrenată de Nicolo Napoli are patru victorii consecutive, iar în ultimul meci pe teren străin a învins-o pe Rapid în Giulești, scor 1-2. În meciul tur din SuperLigă, echipa pregătită de Toni Petrea s-a impus la limită, scor 0-1. Dâmbovițenii vin după o înfrângere cu Rapid, scor 0-2 în deplasare.

În clasament, FC U Craiova ocupă locul 7, cu cinci puncte în spatele lui Sepsi, pe locul 6. Oltenii au pierdut la „masa verde” duelul întrerupt de Andrei Chivulete, din cauza scandărilor de rasism și xenofobie ale ultrașilor Peluzei Sud 1997 la Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Chindia Târgoviște ocupă locul 10, cu 30 de puncte, fără șanse matematice de spera la un loc de play-off. Mai mult decât atât, echipa lui Toni Petrea este mai aproape de zona roșie a clasamentului. Vom alege varianta „șansă dublă și total goluri: x2 și sub 2,5 goluri” care are la Netbet o cotă de 2,04, foarte tentantă.

Derby-ul Juventus – Torino pune la bătaie o cotă de 4,30 pe biletul zilei la pariuri

Juventus încearcă să revină pe locurile fruntașe din Serie A, după ce a fost depunctată cu 15 puncte. Echipa antrenată de Massimiliano Allegri are o misiune dificilă contra lui Torino, marți, 28 februarie, ora 21:45. „Bătrâna Doamnă” primește vizita rivalei din oraș.

ADVERTISEMENT

Fosta campioană a Italiei are moralul ridicat datorită calificării în optimile Europa League. Torinezii au învins-o fără emoții pe Nantes, scor 3-0, în a doua manșă a „dublei” din play-off-ul Europa League care a avut loc în Franța. De asemenea, Juventus traversează o perioadă bună, fiind neînvinsă de șase partide.

Vecină de clasament în Serie A, Torino va încerca din nou să le pună probleme rivalilor. Totuși, ultima victorie a echipei antrenate de Ivan Jurić în duelul direct datează din 2015. Vom alege varianta „rezultat final și ambele echipe marchează: Juventus și da” care are la Netbet o cotă de 4,30, numai bună de pariat.

ADVERTISEMENT

Posibil câștig de 877 de lei cu biletul zilei la pariuri, marți, 28 februarie 2023

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Netbet o cotă de 2,04 pentru pronosticul „șansă dublă și total goluri: X2 și sub 2,5 goluri” la meciul Chindia Târgoviște – FC U Craiova 1948 și o cotă de 4,30 pentru „rezultat final și ambele echipe marchează: Juventus și da” la partida Juventus – Torino, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 8,77. Numai bună pentru un câștig de 877 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

Biletul zilei la pariuri marți, 28 februari 2023.
Biletul zilei la pariuri marți, 28 februarie 2023.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT