Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 28 iunie 2022. Stăm cu ochii pe semifinalele de la CE U19 pentru un câștig de peste 400 de lei

Biletul zilei de marți, 28 iunie 2022, ne poate aduce un câștig de 404 lei cu ajutorul celor două meciuri din semifinalele EURO U19 pe care le-am studiat.
27.06.2022 | 23:12
Biletul zilei la pariuri marti 28 iunie 2022 Stam cu ochii pe semifinalele de la CE U19 pentru un castig de peste 400 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de marți, 28 iunie 2022 pentru biletul zilei la pariuri vă propunem două ponturi extrase din cele două meciuri din semifinalele Campionatului European U19, găzduit de Slovacia. Mai e puțin până la decernarea trofeului, iar semifinalele au întotdeauna farmecul lor. În ultimii ani nu au fost surprize care să zdruncine din temelii harta fotbalului mondial, dar mereu ne putem aștepta la o surpriză. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 4,04 la Fortuna.

Deschidem biletul zilei de marți, 28 iunie 2022 cu prima semifinală de la europeanul sub 19 ani din Slovacia, Anglia – Italia, categoric meciul cap de afiș. După ceea ce au arătat cele două reprezentative în jocurile din faza grupelor vom merge pe mâna englezilor, dar într-un duel cu Italia, la orice nivel de vârstă, trebuie să fim precauți.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere rămânem în Slovacia pentru a le urmări la treabă pe Franța și Israel, aceasta din urmă surpriza actualului turneu final al CE U19. Dacă în prima semifinală orice este posibil, în acest caz ar trebui să mergem fără teamă pe mâna ”cocoșilor”. De altfel, așa vom face și veți vedea că am găsit un pont care să ne și rotunjeascăveniturile.

Cotă de 1,82 pe biletul zilei în disputa Anglia – Italia

Prima propunere de pe biletul zilei de marți, 28 iunie 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Anglia și Italia, prima semifinală de la Campionatul European U19. Raportându-ne strict la meciurile din faza grupelor vom spune că Anglia este favorită certă. Naționala ”celor trei lei” nu a pierdut nicio partidă în grupa B.

ADVERTISEMENT

Mai mult, tinerii fotbaliști din Albion au reușit performanța de a nu primi nici un gol în cele trei dueluri anterioare. Acest lucru nu este deloc puțin, chiar dacă vorbim de o competiție destinată jucătorilor sub 19 ani. De partea cealaltă, Italia a câștigat două meciuri, ambele la limită, și a cedat categoric în disputa cu Franța, din grupa A.

Sigur că putem lua în calcul și varianta unui non combat din partea italienilor care oricum erau calificați după 2-1 cu România și 1-0 cu Slovacia. Se poartă și la acest nivel ”menajarea” unor jucători pe care anumiți selecționeri îi consideră indispensabili în jocul naționalelor lor. Față în față, Anglia și Italia U19 s-au mai aflat de-a lungul anilor de alte patru ori. De două ori au câștigat englezii, la zero, un meci s-a terminat nedecis 0-0, iar Italia s-a impus odată cu 2-1.

ADVERTISEMENT

Avem așadar toate premisele unui pont pe Anglia, ba chiar pe o victorie la zero. Fiind, totuși, o semifinală de Campionat European, nu vom risca chiar atât de mult și vom merge pe pontul pe care suntem siguri că îl vom bifa fără prea mari emoții. În consecință, opțiunea noastră va fi: ”Anglia marchează peste 1,5 goluri”, care are la Fortuna o cotă de 1,82.

Franța – Israel ne aduce o cotă de 2,22 la biletul zilei

Rămânem în Slovacia pentru următoarea propunere, mai exact a doua semifinală de la EURO U19, dintre Franța și Israel. La capătul acestui joc vom ști cine se luptă pentru trofeul suprem și nu avem prea mari îndoieli că una dintre cele două oponente va fi chiar Franța. Naționala micilor ”les bleus” au defilat până acum în Slovacia.

ADVERTISEMENT

Oarecum surprinzător singura națională care nu a fost călcată în picioare de mașinăria de fotbal a tinerilor francezi, a fost chiar România, învinsă la limită 1-2. În rest, francezii au câștigat cu 5-0 meciul cu gazdele din Slovacia, și cu 4-1 cu Italia, rezultat amintit ceva mai devreme. Astfel stând lucrurile, în duelul cu Israel nu ar trebui să există altă câștigătoare decât Franța.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În faza grupelor israelienii au obținut o victorie, un egal și au pierdut în fața Angliei, foarte probabil adversara Franței din finală. Israel a reușit să înscrie de două ori contra Seriei și de patru ori în meciul cu Austria și acest lucru poate să însemne ceva. Noi însă vom merge cu încredere pe pontul care credem că este cel mai apropiat de ceea ce se va întâmpla: ”Franța câștugă și nu marchează ambele echipe”, care are o cotă de 2,22 la Fortuna.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 404 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de marți, 28 iunie 2022, la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 1,82 pentru pronosticul ”Anglia înscrie peste 1,5 goluri” în duelul dintre Anglia și Italia și o cotă de 2,22 pentru ”Franța câștigă și nu marchează ambele echipe”, în disputa dintre Franța și Israel, ambele de la EURO U19, care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 404 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: