Sport

Biletul zilei la pariuri marți, 28 septembrie 2021. Golurile din Champions League ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 400 de lei

Biletul zilei de marți, 28 septembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri în care sunt implicate forțe ale Europei.
27.09.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 28 septembrie 2021 Golurile din Champions League ne aduc la Gets Bet un castig de peste 400 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a doua a fazei grupelor Champions League. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,16 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul Shakhtar Donetsk – Inter Milano, din Grupa D, care va începe la ora 19:45. Învinse în runda inaugurală, cele două formații nu mai au voie să facă pași greșiți dacă vor să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este șocul Paris Saint-Germain – Manchester City, din Grupa A, care are startul la ora 22:00. Este un bun prilej pentru francezi să-și ia revanșa după eliminarea de anul trecut, din semifinalele Champions League.

Cotă de 1,66 de la Shakhtar – Inter pentru biletul zilei

Shakhtar a înceout cum nu se poate mai prost faza grupelor, fiind învinsă de debutanta Sheriff Tiraspol. Deși beneficiază de aportul unor jucători brazilieni de calitate, vicecampioana Ucrainei nu a avut nicio șansă în Moldova.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, campioana Italiei a dominat mare parte din jocul de acasă cu Real Madrid, dar ratările imense au privat-o pe trupa lșui Simone Inzaghi de o victorie meritată. Și cum nu era de ajuns, s-a adeverit și proverbul cu ocaziile se răzbună, iar ”galacticii” au dat golul victoriei în finalul jocului.

Întâlnirea va avea loc la Kiev și va fi arbitrată de Istvan Kovacs, în timp ce Ovidiu Hațegan va fi în camera VAR. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,66.

ADVERTISEMENT

Golurile de la PSG – Manchester City aduc o cotă de 2,50

Întâlnirea de pe Parc des Princes, supranumită și ”duelul petrodolarilor”, este probabil cel mai așteptat meci al acestui început de sezon. Este o nouă ocazie în care să-l vedem pe Leo Messi jucând împotriva unei formații pregătite de Pep Guardiola.

După semieșecul de la Brugge, Mauricio Pochettino este cu sabia deasupra capului, mai ales că a intrat deja în conflict cu starul argentinian. Starea de spirit la francezi este una groaznică, mai ales că pe tapet a mai apărut un scandal. La mijloc sunt alte două vedete: Kylian Mbappe și Neymar.

ADVERTISEMENT

Manchester City a făcut spectacol cu Leipzig în prima etapă, iar jocul ofensiv arătat de cele două formații ne-au făcut să alegem pronosticul ”peste 3,5 goluri”, pentru că și cota de 2,50 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 416 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,66 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Shakhtar Donetsk – Inter Milano și o cotă de 2,50 pentru ”peste 3,5 goluri” la Paris Saint-Germain – Manchester City, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,16. Numai bună pentru un câștig de 416 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT