Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 3 august 2021. Câștig de peste 390 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Liga Campionilor

Biletul zilei de marți, 3 august 2021, poate aduce un câștig de 391 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Liga Campionilor.
02.08.2021 | 23:33
Biletul zilei la pariuri marti 3 august 2021 Castig de peste 390 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

Marți, 3 august 2021, de la ora 20:00, vom sta cu ochii pe echipa la care evoluează Ianis Hagi, care dispută primul meci oficial în actuala ediție a Ligii Campionilor. Vorbim de întâlnirea dintre Malmo FF și Rangers, un meci care, în mod normal nu are cum să fie altfel decât spectaculos.

A doua propunere la care ne-am oprit este cea dintre campioana României, CFR Cluj și campioana Elveției, Young Boys Berna, dispută programată de la ora 21:00. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,91 la  Get’s Bet şi așteptăm profitul.

ADVERTISEMENT

Deschidem biletul zilei de marți, 3 august 2021, la pariuri cu meciul echipelor din emisfera nordică a Europei. Este o întâlnire care ar trebui să fie deschisă oricărui rezultat. Putem vorbi de o ușoară diferență de valoare în favoarea echipei lui Ianis Hagi, dar un meci programat în Suedia este absolut imprevizibil.

Pentru a doua întâlnire vom poposi pe Arena Dr Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. Înfruntarea dintre CFR și Young Boys Berna este, în fapt, primul examen cu adevărat important pentru trupa lui Marius Șumudică în actuala ediție a Ligii Campionilor. Nu ne așteptăm la multe goluri, dar duelul se anunță a fi mai mult decât interesant.

ADVERTISEMENT

Malmo FF – Rangers ne aduce o cotă de 1,90 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în prima propunere a zilei pe meciul dintre campioanele Suediei, respectiv a Scoției, Malmo și Rangers. Nu credem că putem vorbi de vreo favorită certă și vom argumenta de ce. Suedezii joacă deja al cincilea meci în actuala ediție a Ligii Campionilor. E adevărat că nu au pierdut nicio întâlnire, dar nici nu au avut adversari de calibrul lui Rangers.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Scoțienii ar trebui să fie mai motivați, fie și doar pentru că este vara aniversară, clubul împlinește 150 de ani de existență. În plus, au câștigat primul titlu după o decadă extrem de grea, în care au trecut de la agonia falimentului, la extazul unui ou triumf în Scotthish Premiership, cum altfel, în dauna marii rivale Cetic.

ADVERTISEMENT

În precedentele patru meciuri din actuala ediție a UEFA Champions League, suedezii au câștigat două, ambele pe teren propriu, cu Riga, respectiv HJK Helsinki. Într-un singur meci s-a marcat un singur gol, ceea ce ne face să mizăm pe cel puțin două reușite în această dispută, cu atât mai mult cu cât vorbim de un oponent, Rangers, de alt calibru. Vom miza așadar pe un pariu pe care chiar îl considerăm la îndemână, și anume ”X2 și peste 1,5 goluri”, care are o cotă de 1,90 la Get’s Bet.

Cotă de 2,05 pe biletul zilei la CFR Cluj – Young Boys Berna

A doua propunere de pe biletul zilei de marți, 3 august 2021, este cea pe care o așteptăm cu și mai mut interes, dar asta nu înseamnă că trebuie să avem expectanțe prea mari în ceea ce privește golurile.

ADVERTISEMENT

Situația CFR-ului este complicată. De fapt așa a fost încă de la primul joc al ardelenilor în actuala campanie europeană. Apărarea este punctul nevralgic al echipei lui Marius Șumudică și nu ar trebui să ne mirăm dacă oaspeții înscriu primii.

Însă, nici elvețienii nu au mers chiar ceas. În dubla din turul precedent campionii din Țara Cantoanelor au avut mult de muncit, pe teren propriu, în returul cu Slovan Bratislava, după un egal fără goluri în capitala Slovaciei. În principiu, putem spune că vorbim de două echipe de valori apropiate, cu un plus de pedegree în competițiile continentale pentru ardeleni.

Nici CFR, nici Young Boys nu au strălucit în precedentele confruntări din cea mai importantă competiție continentală intercluburi. Ba dacă este să ne referim strict la CFR, am putea spune că nici în meciurile din campionatul intern nu au fost deloc ușoare pentru feroviari.

Aproape același lucru îl putem spune și despre elvețieni. Vom miza fără emoții pe ideea că gazdele nu pierd pontând pronosticul ”1X și sub 3,5 goluri”, care are la  Get’s Bet o cotă de 2,05.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 391 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de marți, 3 august 2021, la pariuri, avem de la  Get’s Bet o cotă de 1,90 pentru pronosticul ”X2 și peste 1,5 goluri” în meciul Malmo FF – Rangers și o cotă de 2,05 pentru”1X și sub 3,5 goluri”, în CFR Cluj – Young Boys Berna, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,91, numai bună pentru un câștig de 391 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT