Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți 3 noiembrie 2020. Champions League vine cu un câștig de peste 260 de lei

02.11.2020 | 23:45
Biletul zilei la pariuri marti 3 noiembrie 2020 Champions League vine cu un castig de peste 260 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marți 3 noiembrie 2020. Marile meciuri din Champions League revin cu etapa a treia a fazei grupelor. Am analizat oferta de marți şi vă propunem două meciuri de foc care le au în prim-plan pe cele două mari echipe ale Madridului prin care se obține o cotă totală de 2,66 la Get’s Bet.

Începem cu partida Lokomotiv Moscova – Atletico Madrid, meci care se va disputa de la ora 19:55. Este un duel extrem de interesant, mai ales prin prisma faptului că trupa lui Diego Simeone nu are voie să piardă în capitala Rusiei dacă nu vrea să aibă probleme la locul doi în grupă.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre Real Madrid și Internazionale Milano, care va avea fluierul de start la ora 22:00. Considerate marile favorite ale grupei, cele două formații se află în coada clasamentului după două etape și orice pas greșit poate însemna ratarea calificării.

Speculăm o cotă de 1,36 la Lokomotiv Moscova – Atletico

Lokomotiv Moscova – Atletico Madrid este o partidă în care rușii vor încerca să obțină primul succes din acest sezon în Champions League, în timp ce madrilenii vor să-și consolideze locul secund care asigură calificarea.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Campioana en-titre Bayern Munchen domină autoritar grupa, astfel că pentru elevii lui Diego Simeone locul 2 este mai mult decât obligatoriu. După un eșec usturător în Bavaria, Atletico a obținut o victorie chinuit acasă cu Salzburg după un joc cu răsturnări de scor halucinante.

În schimb, madrilenii au un parcurs foarte bun în La Liga, cu patru victorii și două remize, iar acest lucru le poate da liniștea să abordeze așa cum trebuie meciul cu Lokomotiv. Astfel, pronosticul ”2 solist” este o variantă excelentă pentru un bilet solid. Cota oferită de Get’s Bet pentru acest pronostic este 1,36.

ADVERTISEMENT

Real Madrid contribuie la biletul zilei cu o cotă de 1,95

Fără doar și poate, cel mai așteptat joc al zilei de marți este cel dintre Real Madrid și Internazionale Milano. Cei doi coloși ai fotbalului european au suferit extrem de mult în primele două etape din Grupa B și nu au obținut nicio victorie.

”Galacticii” au fost învinși la debut pe teren propriu de Șahtior Donețk, iar în runda pecedentă au remizat 2-2 în deplasare cu Borussia Monchengladbach, sașlvând un punct pe final de meci, cu goluri marcate în minutele 87 și 90+3.

ADVERTISEMENT

Nici pentru Inter situația nu este mai roz, înregistrând două remize surprinzătoare 2-2 acasă cu Gladbach și 0-0 în Ucraina. Italienii suferă destul de mult și în campionat și de aceea mergem pe varianta pronosticului ”1 solist”, eveniment cotat cu 1,95 la Get’s Bet.

Biletul zilei de marți, 2 noiembrie, ne poate aduce un câștig de peste 260 de lei

bzi

Combinând cele două pronosticuri, respectiv cota de 1,36 oferită pentru victoria lui Atletico Madrid pe terenul celor de la Lokomotiv Moscova și succesul lui Real Madrid în întâlnirea cu Internazionale Milano, obținem o cotă totală de 2,66 la Get’s Bet. Cu o miză de 100 de lei, vom obține un câștig de 266 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT