Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marţi, 30 iunie. Favoritele triplează miza

29.06.2020 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 30 iunie Favoritele tripleaza miza
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marţi, 30 iunie. Pentru astăzi am ales să mergem pe mâna a doi dintre granzii Europei, pe Manchester United şi Juventus, în partidele lor de campionat. Am obţinut, la Superbet, o cotă totală de 2,91.

Primul meci de pe bilet începe la 22:15 şi le aduce faţă în faţă pe Brighton şi Manchester United. Partida contează pentru etapa a 32-a din Premier League, iar oaspeţii sunt favoriţii bookmakerilor.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua partidă de pe bilet este Genoa – Juventus, în runda cu numărul 29 din Serie A. Fluierul de start se dă la 22:45, torinezii pornind cu prima şansă în ceea ce se anunţă un duel inegal.

Biletul zilei la pariuri, marţi, 30 iunie. Pentru Manchester United, obiectivul e Liga

Brighton are o poziţie destul de confortabilă în clasamentul Premier League, pe 15, cu 6 puncte peste locurile retrogradabile. În cele două etape de după pauza forţată a reuşit 4 puncte, deşi a întâlnit adversari redutabili. A trecut cu 2-1, pe teren propriu, de Arsenal, iar apoi, a remizat 0-0 la Leicester. În tur, „pescăruşii“ au pierdut 1-3 pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

Manchester United a căzut pe 6 după victoria lui Wolves la Aston Villa (1-0), pot reveni pe locul 5 cu un rezultat similar. Obiectivul „diavolilor“ este participarea în Liga Campionilor în sezonul viitor, iar poziţia a cincea ar putea fi suficientă, dacă TAS menţine decizia de excludere a rivalei Manchester City din cupele europene. „2 solist“ are cota 1,73 la Superbet.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI!

Juventus se îndreaptă spre al nouălea titlu

Genoa e într-o situaţie delicată, pe locul 16, cu 26 de puncte, doar unul mai mult decât zona roşie. Imediat după reluarea competiţiilor, a pierdut 1-4 în faţa Parmei, chiar pe teren propriu. A reuşit doar un egal, apoi, la Brescia, formaţie care e cu un picior în Serie B.

ADVERTISEMENT

Juventus e liderul la zi şi se îndreptă, încet şi sigur, spre al nouălea titlu de campioană. Are 5 victorii consecutive în Serie A şi un avantaj de 4 puncte peste urmăritoarea Lazio. Torinezii au cea mai bună defensivă dintre toate cele 20 de formaţii din prima liga italiană, şi o medie de 2 goluri înscrise pe meci. Superbet oferă cota 1,68 pentru „2 şi peste 1,5 goluri“.

 

biletul zilei la pariuri 29 iunie 2020
biletul zilei la pariuri 29 iunie 2020

În concluzie, victoria lui Manchester United în deplasarea de la Brighton, coroborată cu un succes cu cel puţin două goluri marcate al lui Juventus pe terenul lui Genoa, înseamnă o cotă totală de 2,91 la Superbet. Ne triplăm investiţia din numai două partide!

ADVERTISEMENT

ATENŢIE! Acestea sunt doar nişte pronosticuri ale tipsterilor FANATIK şi nu reprezintă o garanţie a câştigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază şi de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT